Jasno
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Záhadná smrť svetoznámeho dídžeja! Jeho telo našli na pláži
Zdielať na

Záhadná smrť svetoznámeho dídžeja! Jeho telo našli na pláži

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Fanúšikovia elektronickej hudby smútia, za záhadných okolností totiž zomrel známy DJ, skladateľ a producent. Jeho slávnu pieseň z 90. rokov s názvom I like to move it oživila aj známa rozprávka Madagaskar.

Podľa informácii portálu TMZ našiel známy DJ Erick Morillo svoju smrť na jednej z najslávnejších pláží na Floride. Jeho nehybné telo objavili na Miami Beach a dôvod náhleho skonu je zatiaľ záhadou.

Autor mnohých hitov, medzi ktoré patrí aj tanečná pecka I like to move it, ktorú zložil ešte v roku 1994 pod pseudonymom Reel 2 Real, zomrel náhle a za záhadných okolností. Avšak obhliadajúci lekár nenašiel na tele nebohého stopy po násilí či známky cudzieho zavinenia.

Hit Ericka Morilla s názvom I like to move it dodnes zaručene roztancuje ľudí na diskotékach po celom svete:

Okolo známeho hudobníka však bolo v poslednej dobe celkom rušno, a nie práve v pozitívnom zmysle slova. Pred necelým mesiacom ho istá žena obvinila zo  sexuálneho násilia. Tvrdí, že po akcii v jednom z klubov, na ktorej obaja hrali, sa spoločne pobrali k nemu domov. Tam sa mal však známy dídžej dožadovať sexu, no ona vytrvalo odmietala. Potom čo zaspala, sa prebrala úplne nahá a bez oblečenia bol údajne aj samotný Morillo. Ten sa šiel na políciu kvôli tomuto obvineniu udať sám, no sexuálne násilie vehementne odmietol. Nie je však jasné, či jeho smrť súvisí s týmto obvinením.

Erick Morillo bol mimoriadne úspešný dídžej, ktorý aj v poslednom období sršal energiou a dobrou náladou:

Erick Morillo patrí medzi legendy svetovej elektronickej scény, predovšetkým štýlu house music.  Hudbu produkoval aj pod pseudonymami Ministers de la Funk, The Dronez, RAW, Smooth Touch, RBM, Deep Soul, Club Ultimate, and Li'l Mo Ying Yang. Najviac ho však komerčne preslávil hit I like to move it pod pseudonymom Reel 2 Real, ktorý zažil svoje obrodenie v roku 2005 vďaka kinohitu Madagaskar, ktorý sa stal súčasťou soundtracku tohoto filmu z dielne Pixar.

Súvisiace články

Najčítanejšie