Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
To snáď ani nie je ON! Na nových fotkách vyzerá rocker veľmi biedne!
Zdielať na

To snáď ani nie je ON! Na nových fotkách vyzerá rocker veľmi biedne!

Archívna reportáž

Život legendárneho rockera, ktorý neváhal odhrynúť počas koncertu netopierovi hlavu, bol plný alkoholu, drog a neviazanej zábavy. Azda ani za tri životy by jeden bežný človek nestihol odžúrovať toľko, ako legendárny frontman kapely Black Sabbath.

Kontroverzného amerického speváka Ozzyho Osbourna zmenila Parkinsonova choroba a pribúdajúce roky na nepoznanie. Na fotkách, ktoré priniesol magazín Mirror ,sa 71-ročný drsný rocker povestný svojou dlhou hustou hrivou zmenil na sivovlasého starčeka s bezbranným výrazom v tvári.

Spevák Ozzy Osbourne sa v januári 2020 otvorene priznal k náročnému boju s Parkinsonovou chorobou, ktorú mu prvýkrát diagnostikovali už pred 17 rokmi. Ťažký údel dlhé roky prežíval v ústraní, spoločne so svojou rodinou. Po jeho boku, aj napriek hroziacemu rozvodu v roku 2016, ktorý pár ustál aj vďaka jeho diagnóze, oddane stála jeho manželka Sharon (67) a bola mu v ťažkých chvíľach oporou.

Ozzy Osbourne sa aj vďaka divokému životnému štýlu z minulosti potýka s vážnymi zdravotnými problémami:

​Aj na posledných záberoch zachytených na nákupoch v uliciach Los Angeles mu robila spoločnosť jeho životná partnerka, s ktorou má tri dospelé deti. Kým Sharon riadila vozidlo a vybavila potrebné nákupy, Ozzy sedel namieste spolujazdca ako poslušný školák. "O Parkinsonovej chorobe som nič netušil. A základná otázka, ktorú som sa opýtal bola, či je to smrteľná choroba. Povedali mi, že nie, ale život je smrteľný," povedal na margo prvých pocitov z nepríjemnej diagnózy. Aktuálne fotky Ozzyho a jeho exmanželky si môžete pozrieť v galérii článku TU.

Ozzy si na Instagramovom profile zaspomínal na časy jeho najväčšej slávy s kapelou Black Sabbath:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Diary of a Madman Tour

Príspevok, ktorý zdieľa Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne),

Avšak táto diagnóza nebola za posledné roky jediná, ktorá sa na večného rebela nalepila. Ozzyho postihol aj vážny zápal pľúc, stafylokoková kožná infekcia, bronchitída a aj nepríjemné trieštivé zranenie chrbtice. Avšak sám tvrdí, že sa cíti byť už na 75 percent zdravý. "Pomaly sa zotavujem, ale stále cítim veľké bolesti," priznal s trpkosťou. Avšak chmúrne myšlienky sa snaží zahnať tým čo ho v živote baví najviac, hubou. Vo februári 2020 vydal po dlhých desiatich rokoch nový album s názvom Ordinary man, na ktorom spolupracoval s iba 30-ročným producentom Andrewom Wattom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie