Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ed Sheeran je otcom! Len teraz sa pochválili tehotenstvom a už je bábätko na svete!
Zdielať na

Ed Sheeran je otcom! Len teraz sa pochválili tehotenstvom a už je bábätko na svete!

Archívna reportáž

Po americkej popovej speváčke Katy Perry sa radostnej udalosti teší aj prominentný pár na britských ostrovoch. Manželka sympatického ryšavého speváka hitu Thinking out loud porodila ich prvého spoločného potomka.

Britský spevák Ed Sheeran s jeho manželkou Cherry prežívajú obrovskú radosť z krásnej životnej udalosti. Narodila sa im vytúžená dcérka a svojim fanúšikom pri tejto príležitosti zanechal na sociálnej sieti po dlhej odmlke krásnu fotografiu s odkazom.

Ed Sheeran (29) s manželkou Cherry (28,) tak ako mnohé iné celebritné páry, využili karanténu vo svoj prospech a tak sa im podarilo tehotenstvo utajiť takmer do poslednej chvíle. Správy o tom, že pár očakáva vytúženého potomka prenikli na verejnosť iba začiatkom augusta 2020 a iba o pár týždňov neskôr svoj uzlíček lásky už aj držia v náručí.

So svojou stredoškolskou lásky Cherry Seaborn sa spevák zasnúbil v januári 2018, o dva roky neskôr prišla správa o tehotenstve:

"Ahojte, odo mňa iba jedna rýchla správa, keďže mám nejaké osobné novinky, o ktoré by som sa s vami rád podelil. Minulý týždeň sa Cherry s pomocou skvelého tímu pôrodníkov podarilo priviesť na svet našu krásnu a zdravú dcérku Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran. Sme do nej totálne zamilovaní," píše rodák z Halifaxu pri fotografii detskej postieľky, na ktorej ležia rozkošné ponožky malej Lyry. Zároveň svojich fanúšikov ubezpečil, že mama aj dcérka sú v poriadku a momentálne si užívajú veľmi vzácne chvíle, preto požiadal o rešpektovanie súkromia. Iba behom pár hodín sa pod príspevkom nazbieralo jeden a pol milióna lajkov od fanúšikov, ktorí sa z Edovho prírastku veľmi tešia.

Ed sa radostnou správou pochválil na Instagrame:

Avšak svojim fanúšikom naznačil aj to, kedy sa plánuje vrátiť do štúdia a na koncertné pódia. "Posielam vám veľa lásky a uvidíme sa, keď bude ten správny čas na môj návrat," napísal spevák na záver a je samozrejmé, že najbližšie mesiace a roky budú v jeho živote veľmi jedinečné a v neposlednom rade inšpiratívne. Je teda možné, že sa  radosť z dcérky pretaví aj do textov jeho piesní a hudby, a tak sa fanúšikovia majú už teraz na čo tešiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie