Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vzácny pohľad do súkromia hviezdy! Katy Perry ukázala detskú izbu pre jej dcérku!
Zdielať na

Vzácny pohľad do súkromia hviezdy! Katy Perry ukázala detskú izbu pre jej dcérku!

Archívna reportáž

Celebrity si súkromie dobre strážia a vidieť aspoň jedným očkom, v akom luxuse žijú, sa podarí len veľmi vzácne. No nastávajúca mamička Katy Perry sa už nevie dočkať svojej dcérky a tak si nekonečné dni pre jej príchodom na svet kráti zariaďovaním jej kráľovstva. A veľmi vzácne sa oň podelila.

Prvé dieťatko celebritného páru sa má narodiť každým dňom. Herec Orlando Bloom a speváčka Katy Perry sa stanú rodičmi dcérky, pričom predstaviteľ Elfa Legolasa z Pána prsteňov už jedno dieťa má - 9-ročného syna s modelkou Mirandou Kerr.

Nakoľko sa pre koronakrízu ešte nestihli vziať, keďže sobáš už dvakrát odkladali, museli sa zmieriť s tým, že sa dieťatko narodí ako nemanželské, hoci pôvodne mali iné predstavy. Nič to ale nemení na tom, že sa dievčatka už nevedia dočkať.

Pozrite si video z detskej izbičky dcérky Katy Perry:

​Katy si prešla počas tehotenstva emóciami ako na horskej dráhe, no nado všetkým je evidentne už len radosť. Tú je cítiť aj z izbičky, ktorú pre svoju princeznú pripravila. "Ahojte všetci, ukážem vám izbu pre moje bábätko," uvítala vo videu zvedavých fanúšikov. Sýta ružová farba, štýlové zariadenie, klasická biela postieľka a pár detailov, ktoré izbičku ozvláštňujú absolútne ladia s tým, ako sa Katy v poslednej dobe prezentovala v klipoch.

Orlando pobavil internety videom tancujúcej Katy:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ayyyy what day is it?

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom),

Ako je jasné z jej posledných príspevkov, smutné nálady sú už preč. Naposledy jej snúbenec pridal video, kde veselo tancovala pri aute, akoby ani nemala každú chvíľu rodiť. Možno je to práve spôsob, ako bábo s prezývkou "Kicky Perry´s"už pomaly ale isto vyduriť z bruška. Jednak sa jej nevedia rodičia dočkať, no navyše, jej mama sa už teší do "práce". Ako priznala, neplánuje ostať dlho na materskej a vrhne sa opäť do tvorivého kolotoča.

Súvisiace články

Najčítanejšie