Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Marika Gombitová na koncerte Pocta Gottovi napokon vystúpi! Teraz má preto TENTO problém!
Zdielať na

Marika Gombitová na koncerte Pocta Gottovi napokon vystúpi! Teraz má preto TENTO problém!

Archívna reportáž

Už o 4 mesiace sa v Prahe uskutoční spomienkový koncert na počesť legendárneho českého speváka, zosnulého maestra Karla Gotta. Organizátori pozvali na túto výnimočnú udalosť množstvo známych tvárí a umelcov, ktorí boli Karlovi veľmi blízki. Tí mu zároveň vzdajú hold prespievaním piesní z jeho repertoáru.

Svoju účasť po malom nedorozumení potvrdila aj ďalšia legenda, slovenská speváčka Marika Gombitová (63). To jej ale prinieslo obrovskú dilemu. Podľa informácií denníka Blesk.cz momentálne zvažuje výber piesne, ktorou by multislávika mohla v hviezdnom nebi potešiť. Marika sa môže pochváliť aj duetom, ktorý s Karlom pred 33 rokmi naspievala a sama ho aj zložila. Práve pieseň Neznámy pár má byť totiž horúci kandidát.

Avšak krásnu pieseň by musela zaspievať sama, čo by nostalgiou a emócie mohlo vybičovať o to viac. Hit Neznámy pár podľa svojich slov zaspievala poslednýkrát s Karlom v januári v roku 2018 na bratislavskom štadióna Ondreja Nepelu.

Marika sa vrátila na koncertné pódiá iba nedávno. Jej život totiž poznačila automobilová nehoda, po ktorej sa stiahla na dlhé roky do úzadia:

"Po koncerte Karel prišiel za mnou aj so svojou manželkou Ivanou do šatne a príjemne sme sa porozprávali a zaspomínali. Bolo to naše posledné stretnutie," spomína sympatická slovenská speváčka, ktorá momentálne trávi čas doma, na rodnom východnom Slovensku. "Karel Gott bol výnimočný spevák a človek. Som veľmi smutná, že o ňom už hovorím iba v minulom čase. Karel ma sprevádzal v podstate celým mojim životom. Aj keď tu už nie je, pre mňa tu stále bude," vyhlásila Marika.

​Marika je pozvaním na túto udalosť roka veľmi poctená, i keď to tak nebolo od začiatku. Kvôli chybe v komunikácii sa k Marike pozvanie nedostalo a mala za to, že ju tím organizátorov na koncerte v pražskej O2 Aréne nechce. Napokon však chybu napravili a Marikino vystúpenie bude súčasťou tohto veľkolepého projektu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie