Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ivana Gottová: Marika Gombitová nehovorí pravdu! Kto skutočne zlyhal?!
Zdielať na

Ivana Gottová: Marika Gombitová nehovorí pravdu! Kto skutočne zlyhal?!

Archívna reportáž

Naša spevácka hviezda sa pred časom posťažovala, že nikto z organizátorov spomienkového mega koncertu na počesť Karla Gotta, ktorý má pod palcom jeho vdova Ivana, ju nekontaktoval. Marika Gombitová by pritom zrejme ponuku na účasť medzi účinkujúcimi rada prijala.

Koronavírus poznačil aj tohtoročné plány Mariky Gombitovej. Chcela svojich fanúšikov potešiť veľkými koncertmi v Bratislave a v Prahe. Žiaľ, jednak to pre opatrenia nebolo možné, no najmä, samotná speváčka nemôže riskovať ohrozenie zdravia.

Svoje koncerty presunula 63-ročná speváčka na máj budúceho roka. No predsa len je jedna akcia, ktorá by mala byť už v zrejme dostatočne bezpečnom termíne od vypuknutia pandémie. Decembrový megakoncert na počesť Karla Gotta.

​Takto sa vyjadrila Marika k úmrtiu Karla Gotta:

​Mnohí fanúšikovia očakávali, že ju uvidia spievať na koncerte Pocta Karlovi Gottovi, keďže tam majú na počesť zosnulého maestra vystúpiť najväčšie spevácke hviezdy. Marika sa tam však neukáže. "Mám radosť, že sa takýto koncert pre Karla uskutoční, ale informácia, že na ňom vystúpim, nie je pravdivá, pretože pozvanie, aby som tam zaspievala, som od organizátorov nedostala," povedala pred časom pre Blesk.cz.

​Táto informácia sa dostala až k Ivane Gottovej, ktorá sa rozhodla zareagovať a veci vyjasniť. "Tento rok v marci oslovil manažment Karel Gott Agency slovenského promotéra zastupujúceho Mariku Gombitovú a a požiadali sme o vystúpenie na spomienkovom koncerte Pocta Karlovi Gottovi. Nikto na naši požiadavku nereagoval, takže nie je pravda, že by pani Gombitová nebola pozvaná, povedala Super.cz hovorkyňa rodiny Gottových Aneta Stolzová. Otázkou je, kto v tomto prípade zlyhal a či manažér Gombitovej ešte stihne zariadiť prípadne zaradenie našej speváčky medzi vystupujúcich interpretov.

Súvisiace články

Najčítanejšie