Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po 9 mesiacoch od únosu Wisterovej detí je v prípade jasno! TAKTO znie rozsudok!
Zdielať na

Po 9 mesiacoch od únosu Wisterovej detí je v prípade jasno! TAKTO znie rozsudok!

Nepochybne najťažších deväť mesiacov má za sebou slovenská moderátorka Vera Wisterová. Po krachu manželstva s americkým manželom s izraelskými koreňmi sa od neho dočkala obrovskej zrady. Počas stretnutia, ktoré mal s ich dvomi synmi, ich tajne uniesol do USA.

Ktovie, na čo sa spoliehal 41-ročný Jeremy Hulsh, keď v októbri zosnoval a vykonal únos svojich synov, 8-ročného Harlowa a 6-ročného Thea. Rozhodne to nemohla byť situácia, keď by o nich prestala ich mama, 43-ročná Vera Wisterová bojovať. No ani zákon nestál na jeho strane.

Rozhodne nie slovenský, nakoľko všetky rozhodnutia o porozvodovom zverení detí do opatery boli v prospech Very. No zjavne aj súdy v USA majú rovnaký názor, ako zverejnil portál čas.sk.

V októbri sa synovia Very Wisterovej dostali aj do pátracej relácie:

​Jeremy Huls podal odvolanie voči zamietnutiu jeho žiadosti o vydanie dočasného opatrenia, ktorým chcel zabrániť vycestovaniu jeho detí z USA. Súd v Chicagu rozhodol v tomto prípade bleskurýchlo a v podstate na druhý deň už bol jasný definitívny rozsudok. Sudkyňa, ktorej rozhodnutie o vydaní detí späť na Slovensko svoj verdikt potvrdila a Hulshovu žiadosť zamietla.

​Na základe dôkazov, ktorými Wisterový disponuje, bola presvedčená, že Hulsh by nemal šancu uspieť. Ak by aj náhodou uspel, Vera by musela vykonať nariadenie súdu aj prípade, žeby už bola s deťmi mimo Spojených štátov. Sudkyni však ležalo na srdci aj to, aby sa chlapci čo najskôr vrátili do svojho bydliska a pokračovali v navštevovaní školy a škôlky. Ani ďalšie odvolanie Hulshovi nevyšlo a tak sa môže Vera konečne vrátiť so synmi domov. Ešte predtým jej ale musí súd vrátiť pasy chlapcov, ktoré zadržiaval od decembra v prípadnej snahe zabrániť otcovi s deťmi vycestovať na neznáme miesto.

Najčítanejšie