Skoro jasno
15°
Bratislava
Gombitovej veľký návrat sa odkladá! Pre TOTO nezaspieva ani na pamiatku Gottovi!
Zdielať na

Gombitovej veľký návrat sa odkladá! Pre TOTO nezaspieva ani na pamiatku Gottovi!

Archívna reportáž

Práve rok 2020 mal byť pre Mariku Gombitovú prelomový. Po nekonečnej dobe mlčania, ba priam izolácie, sa ostatné roky aspoň občas ukázala svojim fanúšikom a teraz to chcela spraviť vo veľkom - plánovala turné po Slovensku aj Česku. Žiaľ, nič z toho nebude.

Marika Gombitová, no najmä jej fanúšikovia, si budú musieť ešte počkať. Naša hviezdna speváčka nezrušila turné len tak, je za tým, ako asi vo väčšine prípadov, koronavírus.

Marika nemôže riskovať svoje zdravie, no iste nechce dostať do ohrozenia ani svojich oddaných fanúšikov. Hoci malo začať turné na jeseň, nič z toho nebude. A to aj napriek tomu, že termín nebol vybraný náhodne - presne pred 40 rokmi totiž 30. novembra život mladučkej Mariky kruto poznačila vážna autonehoda, po ktorej ostala pripútaná na invalidný vozík.

Takto reagovala Marika na smrť hviezdneho kolegu, Karla Gotta:

​Najbližšie svietia v rámci jej krátkeho turné po metropolách Slovenska a Česka, s názvom jedného z jej najväčších hitov "Vyznanie", termíny až na máj budúceho roku. Okrem Bratislavy a Košíc sa chce 63-ročná speváčka predviesť aj v Prahe a v Brne.

Mnohí fanúšikovia očakávali, že ju uvidia aj v decembri na koncerte Pocta Karlovi Gottovi, keďže tam majú na počesť zosnulého maestra spievať najväčšie spevácke hviezdy. Hoci ňou Marika nepochybne je, na koncerte nevystúpi, napriek klebetám, že by sa tam mala ukázať. "Mám radosť, že sa takýto koncert pre Karla uskutoční, ale informácia, že na ňom vystúpim, nie je pravdivá, pretože pozvanie, aby som tam zaspievala, som od organizátorov nedostala," prezradila pre Blesk.cz prekvapivú informáciu samotná Gombitová. Českých fanúšikov tak poteší až o rok vlastným koncertom, čo bude ale iste dostatočné zadosťučinenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie