Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šesťdňová Mária Kandráčová má za sebou prvé profi FOTENIE! Prenádherné zábery!
Zdielať na

Šesťdňová Mária Kandráčová má za sebou prvé profi FOTENIE! Prenádherné zábery!

Archívne video

Veľký deň pre rodinku Kandráčovcov nastal v piatok, 26. júna. Hoci sa mala Mária narodiť o týždeň neskôr, lekári po rutinnej kontrole rozhodli, že musí ísť na svet okamžite. Našťastie, bábätko aj mamička sú po cisárskom reze v poriadku, dokonca už aj doma.

Prešťastný ocinko Ondrej Kandráč si bol svoje poklady vyzdvihnúť z pôrodnice v stredu. To mala maličká Maruška, ako Máriu oslovujú, práve 5 dní. No už mala za sebou aj pózovanie pred objektívom profesionálnej fotografky.

Dievčatko malo pri narodení skutočne "modelkovské" miery, bola menšia, ako je novorodenecký priemer. "Malá princeznička meria 48 cm a má 2840 gramov, čiže kočka už od narodenia," pochválil sa šťastný otecko Ondrej.

​Mamičky v mnohých slovenských pôrodniciach dostanú niekedy aj na druhý deň po pôrode ponuku na prvú profi fotku. Netreba pritom nikam chodiť, skúsené fotografky "cvaknú" bábätko priamo na posteli, prinesú aj rôzne doplnky, aby dieťatko trošku vyparádili. Ako profesionálni fotografi svorne tvrdia, ideálne sa má novorodenecké fotenie realizovať hneď v prvé dva či tri týždne života dieťatka. Čím mladšie, tým lepšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? @bibienfoto @erika_kandracova #narodeniebabatka #prirastokdorodiny #radost

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Nič nie je rozkošnejšie, ako maličká spiaca fazuľka. Malá Maruška Kandráčová to len a len potvrdila. Zabalená ako hrášok v struku rozkošne spinkajúc v náručí otca aj mamy. Z fotiek je jasné, že je prekrásna, dokonale súmerná, jednoducho perfektná modelka. Fotenie zrejme prebehlo ešte dva či tri dni dozadu, keďže tatko Ondrej už zverejnil hotové fotky. Na jednu z nich si prizvali aj lekára, ktorý podľa všetkého pomáhal Márii na svet. Teraz je už ale všetko v rukách jej milujúcich rodičov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie