Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zjavne to myslí vážne! Hviezdny spevák zdieľal silný moment spoločne s manželkou!
Zdielať na

Zjavne to myslí vážne! Hviezdny spevák zdieľal silný moment spoločne s manželkou!

Archívna reportáž

Ten, kto sa aspoň zbežne zaujíma o osobu kanadského speváka Justina Biebera vie, že sa na sociálnych sieťach prezentuje okrem usporiadaného života aj neutíchajúcou vierou v Boha. Tú dokázal a umocnil aj oficiálnym obradom pokrstenia, no nebol pri tom sám.

Spevák Justin Bieber na svojom instagramovom profile zdieľal intímnu fotografiu, ktorá zachytáva moment krstenia jeho a manželky Hailey. Touto ceremóniou chceli Bieberovci osláviť svoju lásku a oddanosť Bohu. Za miesto krstu si vybrali americké Idaho a zúčastniť sa ho mohli osobne iba ich blízki priatelia a rodina.

Avšak aj fanúšikom doprial pohľad na okamihy krstu, ktoré opisuje ako jedinečné, cez fotografie na svojom Instagrame. Tie zachytávajú Justina a jeho manželku v plavkách, ponorených celým telom vo vode. Krstom ich prevádzal pastor ortodoxnej baptistickej cirkvi menom Judah Smith. Ten sa na Instagrame prezentuje ako veľmi pokrokový a moderný mladý pastor, ktorý má rodinu a deti, keďže to táto cirkev povoľuje. Zdá sa, že je pre Justina veľkým duchovným vzorom.

Justin má za sebou divokú minulosť svetovej superstar, vraj aj vďaka viere v Boha sa mu darí úspešne zvádzať boj s démonmi:

"Moment, keď sme sa ja a moja manželka nechali spoločne pokrstiť! Toto bol jeden z najvýnimočnejších momentov môjho života. Vyznať sa z lásky a viery v Ježiša verejne, v prítomnosti našich priateľov a rodiny," napísal Justin k momentke z krstu. Jeho pastor v komentároch priznal, že má zo spomienky na obrad stále zimomriavky. Jeho príspevok si vyslúžil takmer štyri milióny lajkov a množstvo pozitívnych komentárov.

Justin zdieľal fotky z krstu na svojom instagramovom profile:

Fanúšikovia mladého speváka sa úprimne tešia, že Justin zatiahol včas ručnú brzdu a skoncoval s divokým životom, v ktorom nechýbali ani drogy, prostitútky či alkohol. So svojou terajšou manželkou zo slávneho hollywoodskeho rodu Baldwinovcov sa zoznámil síce už v roku 2009, no dlhé roky boli podľa ich slov len najlepšími priateľmi. Oficiálne začali spolu randiť až v roku 2015 po rozchode s Justinovou dlhoročnou láskou, speváčkou Selenou Gomez. Ich lásku vtedy prezradilo spoločné tetovanie, návštevy kostola a dovolenky. V roku 2018 sa párik vzal a odvtedy Justin vedie usporiadaný život. S modelkou Hailey ho okrem lásky zjavne spája aj viera v Boha a pravidelné návštevy kostola.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie