Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Malá Rumia má dva mesiace! Monika Bagárová to oslávila sériou krásnych FOTIEK!
Zdielať na

Malá Rumia má dva mesiace! Monika Bagárová to oslávila sériou krásnych FOTIEK!

Archívna reportáž

Populárna česká speváčka Monika Bagárová je už dva mesiace mamou krásneho malého dievčatka s netradičným menom Rumia. Meno dostala po mame jej partnera, zápasníka Makhmuda Muradova. Šťastní rodičia si tvár malého uzlíka lásky síce netajili, avšak presne po dvoch mesiacoch od jej narodenia, ukázali dievčatko skutočne v plnej kráse.

Monika Bagárová (26) na sociálnej sieti zverejnila rozkošné fotografie, na ktorých fanúšikom odhalila nielen obrovskú lásku, ktorú cíti k svojej malej dcérke, ale aj jej milú tváričku. Z ich spoločných fotiek sála radosť a neha a svojim sledovateľom nimi urobila podľa množstva komentárov nepochybne obrovskú radosť.

​Presne pred dvoma mesiacmi, 27. mája 2020, sa Monike Bagárovej a jej partnerovi Makhmudovi zmenil svet, keď do neho vstúpil maličký balík plný lásky, dievčatko Rumia. Za menom netreba hľadať hlavné postavy z nekonečných seriálov, ide o tradičné meno z rodiska novopečeného otecka, z Uzbekistanu. Rovnaké meno nesie aj jeho mama, týmto gestom dal najavo úctu k nej.

​Vypočujte si letnú pieseň Tandem, ktorý Monika naspievala so slovenským raperom Vladisom:

"Dva mesiace najväčšej lásky na svete. Náš poklad, zmysel života," znie komentár doplnený emotikonmi srdiečok a malých ružových balerín. Príspevok mal behom niekoľkých hodín vyše stotisíc lajkov a stovky komentárov s gratuláciami k malému-veľkému jubileu.

Monika ukázala tváričku malej Rumie v krásnej sérii fotiek:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dva měsíce největší lásky na světě? Náš poklad, smysl života..??? #rumia #2months #love

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Monika a Makhmud pôsobia v príspevkoch na sociálnych sieťach zamilovane a zároveň veľmi prirodzene, čo z nich robí mimoriadne obľúbených infulencerov, ktorým čísla sledovateľov rastú pomaličky ale isto k miliónu. Makhmud si ako úspešný reprezentant drsného športu MMA zároveň pestuje imidž milujúceho partnera a otecka, no a Monika svojím speváckym talentom a nežnou krásou inšpiruje mnohé mladé ženy a dievčatá.

Súvisiace články

Najčítanejšie