Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nastávajúci rodičia Bohuš Matuš (46) a Lucinka (17) určili MIESTO aj TERMÍN svadby!
Zdielať na

Nastávajúci rodičia Bohuš Matuš (46) a Lucinka (17) určili MIESTO aj TERMÍN svadby!

Zdroj: Facebook

Ešte nie je dospelá, no už bude mamou. Lucinka, o ktorej svet veľa nevie. Isté je len to, že bola obrovská fanúšička muzikálového speváka Bohuša Matuša a už ako 14-ročná si získala jeho city. Hoci sa vraj vážny vzťah vyvinul až neskôr, teraz už spolu čakajú bábätko.

O tri týždne oslávi Bohuš Matuš 47 rokov, no zďaleka to nebude jediná udalosť hodná oslavy v tomto roku. V decembri sa totiž stane po prvýkrát otcom a ako tvrdí, už sa nevie dočkať. S Luciou čakajú dievčatko. Chcel, aby sa volalo Mája, na počesť Karla Gotta, ale nastávajúca mamička to zamietla.

Ako pre Blesk.cz priznal, o tehotenstve svojej mladučkej priateľky sa dozvedel pred zhruba piatimi mesiacmi, takže Lucinka je v zhruba šiestom mesiaci. Nebol ale príliš prekvapený. "My sme to obaja chceli, na bábätku sme pracovali. Lucinka sa v ten deň zobudila, išla si na záchod spraviť test, robila ci ich stále, a vrátila sa, mala obrovskú radosť a lietala po byte," opísal chvíle šťastia svojej priateľky.

Bohuš Matuš naspieval aj tento obrovský hit:

Ako Bohuš Matuš dodáva, vek priateľky nepovažuje za problém, aj jeho mama ho mala ako 17-ročná. "Po dieťati som túžil, ale doteraz som nemal partnerku, s ktorou by som mohol žiť," povedal spevák, čím nepriamo označil Lucku za tú pravú. S jej mamou sa stretáva a má ho vraj aj mama, s otcom sa však ešte osobne nevidel. "Nebudem klamať, bol trochu v šoku. Povedal, že mám prísť ako chlap a uvidíme, čo so mnou bude. Ale vraj sa nemám báť, nič mi nespraví. Teraz mi po Lucke poslal guláš, je to skvelý kuchár," lichotí potenciálnemu svokrovi nastávajúci otec.

​Isté totiž je, že Bohuš Matuš si chce Lucinku vziať hneď, ako dovŕši 18 rokov. O svadbe majú už jasné predstavy. "Na budúci rok v máji. Mám veľmi rád Prahu 8, kde bývam, Libeňský zámoček, kde sa ženil aj Luciin brat. Tak možno tam. Ale iba rodinne, jej rodičia nechcú veľmi pozornosť," prezradil spevák, že žiadny veľkolepý žúr sa konať nebude.

Súvisiace články

Najčítanejšie