Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manželstvo Pink v troskách? TOTO je jediný dôvod prečo sú ešte spolu!
Zdielať na

Manželstvo Pink v troskách? TOTO je jediný dôvod prečo sú ešte spolu!

Archívna reportáž

Veľkou pravdou je, že o dobré medziľudské vzťahy je nutné sa starať. V manželstve to však platí dvojnásobne. Zabojovať o to svoje sa rozhodla speváčka Pink, ktorá spoločne s manželom zatiahla ručnú brzdu pred hroziacim rozpadom rodiny.

Americká speváčka Pink (40) priznala, že jej manželstvo s motokrosovým pretekárom Careym Hartom (44) nebolo vždy ideálne a boli časy, keď dokonca hrozilo, že si k sebe už cestu viac nenájdu. Keď sa však speváčka sa rozhodla o svoje rodinné šťastie zabojovať, potrebovala na to pomoc odborníka.

Pink je so svojím manželom Carey Hartom už slušných 14 rokov a za ten čas splodili dve rozkošné deti. Jeden by si povedal, že svojím životným štýlom a zjavom sú dokonalý obrázok modernej americkej rodiny. Speváčka však trpko priznala, že ich manželstvo malo v minulosti vážne trhliny, ktoré sa pomocou párovej terapie podarilo zaceliť. Vzťah poznačili najmä pretekárove početné nevery, ktoré vyvrcholili krízou v roku 2008 a pár sa na dva roky od seba odlúčil.

Speváčka Pink sa v piesni True Love vyznala z lásky k svojmu manželovi, ten si spolu ich ratolesťami v klipe aj zahral:

Avšak puto, ktoré medzi nimi dvoma vzniklo, bolo zdá sa, osudové. V roku 2010 sa dali opäť dokopy a onedlho sa dočkali radostnej novinky v podobe speváčkinho tehotenstva. Keďže bol už v hre aj malý človiečik, pár sa rozhodol vzťah posilniť a vyhľadali psychoterapeuta. "Rozprávam sa s psychologičkou sama, a rozprávame sa s ňou aj spoločne s Careym. To je jediný dôvod, prečo sme my dvaja ešte stále spolu," šokuje v úprimnom rozhovore na Instagrame Pink a zároveň priznáva, že nedá dopustiť na služby celebritnej psychoterapeutky Vannessy Inn.

Pink sa s terapeutkou Vanessou Inn porozprávala vo videorozhovore nielen o vzťahoch, ale aj o mentálnom zdraví a o živote:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@innvanessa

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

V dlhodobom vzťahu prichádza podľa nej k postupnému odlúčeniu, ktoré je zákerné v tom, že príde nebadane. "Nedá sa povedať, či je to mužský alebo ženský problém. Je to problém partnerský, manželský. Zrazu rozprávate dvoma cudzími jazykmi," vysvetľuje ďalej v statuse speváčka hitu Just like a Pill či Family Portrait. Gro speváčkiných piesní je práve o vzťahoch a Pink nikdy nemala problém o svojich pocitoch pred fanúšikmi otvorene rozprávať. "Keď sme boli deti, nikto nás nenaučil, ako vychádzať druhými ľudmi," zamýšľa sa ďalej a úvahu premostila na momentálnu situáciu v USA, kde sa obyvatelia ťažko pasujú s pandémiou a jej následkami.

Pink prekonala spolu so synom zákerný vírus COVID-19:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Two weeks ago my three-year old son, Jameson, and I are were showing symptoms of COVID-19. Fortunately, our primary care physician had access to tests and I tested positive. My family was already sheltering at home and we continued to do so for the last two weeks following the instruction of our doctor. Just a few days ago we were re-tested and are now thankfully negative. It is an absolute travesty and failure of our government to not make testing more widely accessible. This illness is serious and real. People need to know that the illness affects the young and old, healthy and unhealthy, rich and poor, and we must make testing free and more widely accessible to protect our children, our families, our friends and our communities. In an effort to support the healthcare professionals who are battling on the frontlines every day, I am donating $500,000 to the Temple University Hospital Emergency Fund in Philadelphia in honor of my mother, Judy Moore, who worked there for 18 years in the Cardiomyopathy and Heart Transplant Center. Additionally, I am donating $500,000 to the City of Los Angeles Mayor’s Emergency COVID-19 Crisis Fund. THANK YOU to all of our healthcare professionals and everyone in the world who are working so hard to protect our loved ones. You are our heroes! These next two weeks are crucial: please stay home. Please. Stay. Home.❤️

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

"Myslím, že to čo sa práve deje v našej krajine, je toho dokonalým príkladom. Nevieme sa navzájom milovať, nevieme ako spolu vychádzať a nevieme ako komunikovať," tvrdí speváčka, ktorá sa spolu so svojím synčekom touto chorobou nakazila a popísala to ako to najhoršie, čo kedy v živote zažila. Chorobu našťastie obaja prekonali bez následkov a Pink následne darovala milión dolárov na podporu pre záchranárov v prvej línii.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie