Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dva sexuálne útoky?! Justin Bieber čelí TÝMTO vážnym obvineniam!
Zdielať na

Dva sexuálne útoky?! Justin Bieber čelí TÝMTO vážnym obvineniam!

Archívna reportáž

Šnúra obvinení zo sexuálnych napadnutí neutícha a zdá sa, že fenomén MeToo navždy poznačí novodobú éru šoubiznisu. Uplynulý víkend bol obvinený zo sexuálneho napadnutia aj americký spevák Justin Bieber, ktorý však odmieta akékoľvek spájanie jeho osoby s takýmto činom.

Kanadský spevák Justin Bieber poprel obvinenia o znásilnení, ktoré sa objavili počas víkendu na sociálnych sieťach. Speváka obvinili rovno dve osoby, z toho jedna z nich, menom Kadi, tvrdí, že ju spevák sexuálne napadol v máji 2015 v newyorskom hoteli. Na tento príspevok Justin nereagoval.

Justina Biebera počas víkendu obvinila zo sexuálneho obťažovania žena menom Danielle, podľa ktorej sa incident stal 9. marca 2014 v texaskom Houstone. Napísala, že Bieber vystúpil v malom bare a následne ju spolu s ďalšími dvoma osobami pozval do hotela. Tam s ním išla do súkromnej izby, kde ju sexuálne napadol. O prípade najprv nikoho neinformovala, no podľa jej slov už absolvovala viacero terapeutických sedení a rozprávala sa o tom aj s rodinou a priateľmi.

Justin dnes žije usporiadaný život v manželstve s Hailey Baldwin:

"Každé tvrdenie o sexuálnom obťažovaní by sa malo brať veľmi vážne a práve preto som sa rozhodol na toto reagovať. Tento príbeh je však fakticky nemožný a práve preto budem spolupracovať s Twitterom a úradmi na právnych krokoch," vyjadril sa 26-ročný spevák. "Na tomto príbehu nie je ani trocha pravdy," napísal.

Justin si v minulosti spoločnosť žien užíval:

​Bieber vyhlásil, že síce vtedy vystupoval v Austine, no sprevádzala ho jeho vtedajšia partnerka Selena Gomez a čas trávili v inom hoteli spolu s priateľmi. Svoje tvrdenia podložil aj snímkami obrazovky a e-mailmi, ktoré si vymenil s Airbnb. Spevákov hovorca uviedol, že sa k prípadu nebudú vyjadrovať a nemá nič, čo by dodal k vyhláseniu klienta na Twitteri.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie