Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Absolútna romantika! Rytmus zverejnil krásnu rodinnú fotku!
Zdielať na

Absolútna romantika! Rytmus zverejnil krásnu rodinnú fotku!

Archívna reportáž

Ešte nikdy nepôsobil Rytmus takým spokojným dojmom, ako posledné dva roky. A je úplne jasné, s čím, alebo skôr s kým, to súvisí. Jasmina priniesla do života drsného rapera pokoj a lásku, ako ešte žiadna pred ňou. Napokon, žiadnu inú nepriviedol Patrik pred oltár.

Takto pred dvomi rokmi Patrik a Jasmina len opatrne zverejnili svoju lásku. A potom to už išlo jedna radosť. Na jeseň výlet do rodiska Jasmininho otca, do Bosny, kde Rytmus pokľakol a z páriku sa stali snúbenci. A na Vianoce prekvapivá správa o tehotenstve.

Dva mesiace pred pôrodom sa z Jasminy stala pani Vrbovská. A na konci júla 2019 sa stali spolu s Rytmusom najšťastnejšími na svete, keď Jasmina priviedla na svet synčeka Sanela.

Rytmus sa netají tým, čo je jeho absolútna priorita:

​Počas celého vzťahu už bolo jasné, že tí dvaja sú zamilovaní po uši. Rytmus pridával romantické vyznania, ako ešte nikdy. A podobne to vyzeralo aj na Instagrame Jasminy. Po dvoch rokoch sa vôbec nič nezmenilo. "Často sa ma ľudia pýtajú, čo je zmysel života. Ctiť a robiť svoju rodinu šťastnú po zbytok života," napísal Rytmus pod svoj aktuálny príspevok na sociálnej sieti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Často sa ma ludia pýtajú, čo je zmysel života. Ctiť a robiť svoju rodinu šťastnú po zbytok života. #RodinaNaPrvomMieste

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Bozk pod rozkvitnutými ružami odfotila zjavne Jasminina sestra Alexandra, ktorá sa priznala vtipným komentárom. Podobnú fotku pritom zdieľal raper aj pred týždňom, tiež odfotenú v Rakúsku. "Každý jeden cent mi za to stál. Iné neviem iné nepoznám. Chodím sa prechádzať do Rakúska," zarapoval si trochu Patrik k fotke, kde bozkáva svoju manželku na brehu Dunaja. Kto by to ešte pred pár rokmi tušil, že z hustého "kinga" bude milujúci otecko a manžel. Evidentne sa ale v tejto úlohe našiel.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Každý jeden cent mi za to stál•Iné neviem iné nepoznám•Chodím sa prechádzať do Rakúskaaa #Neviditelnej

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Súvisiace články

Najčítanejšie