Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Spevák kapely Hex o karanténe s rodinou: Všetko je úplne inak!
Zdielať na

Spevák kapely Hex o karanténe s rodinou: Všetko je úplne inak!

Archívna reportáž

Všetko zlé je vraj na niečo dobré. Mnohí hovoria, že nedávna karanténa ľudom prospela. Čas na chvíľu zastal, ľudia si dopriali oddych a mohli sa konečne venovať činnostiam, ktoré v dôsledku pracovného kolotoča ostávali zanedbané. Či už to bol čas strávený s najbližšími, rôzne koníčky, záhradka či samovýučba cudzieho jazyka.

Slovenský spevák a moderátor Peter "Šarkan" Novák si však napriek karanténe počas posledných týždňov príliš neoddýchol. Pracovný virvar síce utíchol, no ozvali sa voľnočasové resty z minulosti, a najmä to najdôležitejšie, Šarkanove dve ratolesti, ktoré si pýtajú svoj podiel na ockovom voľnom čase.

Peter Novák alias Šarkan je verný svojej prezývke a v povahe má činorodosť a neustály pohyb. Karanténa mu však škrtla pracovné aktivity, a tak prišlo na rad plnenie súkromných plánov. Napriek tomu, že je Peter mestský človek, spolu s rodinkou býva v dome so záhradou, a tak o výber činností vo voľnom čase nemá núdzu. "Pracovných príležitostí je, žiaľ, menej, a tak aj preto máme upratanú záhradu. Aj som si myslel, že sme doma, že je na všetko čas, ale ani nie," priznáva obľúbený moderátor, že jeho plány na zveľadenie príbytku napokon dopadli úplne inak.

Peter Novák sa objavil aj ako tajný hosť v zábavnej relácii Inkognito:

​Zdalo by sa, že niekoľkotýždňové nedobrovoľné voľno sa odrazí na Petrovej záhrade, či na dokončení smelých plánov, na ktoré behom roka nebol čas.  "Zatiaľ už prešlo pár týždňov a ešte nič. Tak som chcel niektoré veci, že budem viac cvičiť na hudobnom nástroji, že sa vrátim k takým rozpísaným veciam, na ktoré nebol priestor. Už mám zoradený celý zoznam, no paradoxne, nie je čas," hovorí Šarkan o tom, čo mnohí dobre poznajú.

Počas karantény sa Šarkan venoval svojej rodine a takto spoločne zveľaďovali záhradku s dcérkou Elou:

Moderátor však priznal, že pri dvoch malých deťoch idú sebecké plány častokrát bokom."Tým, že má človek dve deti, tie sa ráno zobudia a potom idú spať. Ony vôbec nevedia, že sa niečo deje. Tak s tým je veľa práce. Obdivujem všetky matky a vzhliadam k rodičom," nešetrí obdiv spevák skupiny Hex či Žena z lesoparku. Kríza sa vraj na jeho vzťahu s manželkou Miškou nepodpísala, keďže si stanovili jasné pravidlá. "Zaklopem si, no zatiaľ to dávame. Máme šťastie, že máme záhradu, aj les hneď vedľa. Hneď sme si to tak nastavili, aby sme si neliezli na nervy. Striedame sa aj pri deťoch tak, aby mal každý čas na svoje blbosti. Akékoľvek sú, či už si chceš len tak čítať, alebo ladiť gitaru, alebo čokoľvek," opisuje režim u Šarkanovcov sympatický otec rodiny.

​Peter Novák so svojou manželkou Michaelou vychovávajú dve rozkošné ratolesti, sedemročnú dcérku Elu a dvojročného synčeka Matyáša. Michaela sa ešte v roku 2009 zúčastnila prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko, kde získala cenu Miss Sympatia. Pár sa zosobášil v roku 2012 a krátko po svadbe sa už tešili zo svojho prvého potomka.
 

Súvisiace články

Najčítanejšie