Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neuveriteľné, čo predvádza týždňová dcérka Bagárovej! Celý otec!
Zdielať na

Neuveriteľné, čo predvádza týždňová dcérka Bagárovej! Celý otec!

Archívna reportáž

Česká speváčka Monika Bagárová mala termín pôrodu stanovený na 4. júna. Ako to už ale býva, človek mieni, život mení. Dievčatko v brušku sa neotočilo dole hlavičkou a tak sa Monika pre istotu rozhodla pre cisársky rez.

Týždeň pred termínom, v stredu 27. mája, sa stala 25-ročná Monika Bagárová mamou. Na svet priviedla dievčatko, ktoré dostalo nezvyčajné meno - Rumia. Ako speváčka prezradila, je po mame jej uzbeckého partnera Makhmuda Muradova.

No meno nie je evidentne ani zďaleka to jediné, čo malá Rumia po ockovi zdedila. Monika sa tomu smiala už pri fotke z ultrazvuku, no aj naživo v tom dcérka pokračuje.

Monika mala pred Muradom aj vzťahy s kolegami z muzikantskej brandže:

​Nejde, samozrejme, o nič ojedinelé a bábätká to robia prirodzene, no je isté, že hrdého otecka pózy jeho dcérky iste tešia. "Proste ocinkova," napísala Monika stručne k fotkám, kde si dievčatko akoby krylo rúčkami tvár. Nakoľko je Murad profesionálnym MMA zápasníkom, práve toto držanie rúk mu je dobre známe.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prostě tatínkova ? #MMA #Mojesrdicko

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Možno sa ale malá Rumia, schúlená v romantickej ružovej perinke, len nerada fotí, dá sa s humorom dodať. Krásne fotky okomentovalo hneď niekoľko celebritných mamičiek, ako Daniela Nízlová, Ivana Surovcová, Lela Ceterová, či Zuzana Belohorcová. Práve tá napísala slová, ktorú sú istým spôsobom klišé, no nič to nemení na ich pravdivosti. "Užívajte tieto krásne chvíle. Detičky sú najviac," napísala "dvojmama" Zuzana. "Byť mamou je najkrajšia záležitosť. Stále sa na ňu pozerám, ani tomu nemôžem uveriť, taký zázrak náš milovaný," potvrdzuje jej slová aj čerstvá mamička Monika.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie