Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dara Rolins vzala dcéru ku kaderníčke a TOTO je výsledok!
Zdielať na

Dara Rolins vzala dcéru ku kaderníčke a TOTO je výsledok!

Archívna reportáž

Ak by sa niekedy niekto pýtal, kto je najväčšia láska v živote Dary Rolins, odpoveď je jednoznačná. Asi ako každá mama, aj Darinka miluje svoju dcéru Lauru nadovšetko. Hoci sa s jej otcom, hudobníkom Matejom Homolom rozišli, zachovali si pekný vzťah, aby Laure vytvorili podmienky pre čo najkrajšie detstvo.

Laura Homolová, alebo skôr Lola, ako ju  všetci volajú, má 12 rokov. Z dievčatka sa pomaličky stáva veľká slečna, ako povedala aj jej slávna mama. Dara si ju dokonca prizvala aj do najnovšieho klipu k pesničke Celý svet je náš.

Pre mamu budú jej deti vždy deťmi, hoci aj by mali 40 rokov, no Dara rešpektuje, že Lola pomaly dospieva a začína jej aj výraznejšie záležať na vzhľade. Preto ju vzala ku kaderníčke, ktorej zveruje aj vlastné vlasy.

Lola sa objavila aj v najnovšej Darinej pesničke:

Laura má hladké dlhé vlasy, na pohľad veľmi jemné. Pre dievčatko jej veku je ideálne, aby bol účes čo najľahšie upraviteľný a najmä, aby vlasy držali v gumičke, keď lieta po vonku. Preto sa žiadna radikálna zmena nekonala.

"Asi ste si to všimli aj v mojom novom klipe, z malej Lolinky rastie mladá slečna. A preto bola len otázka času, kedy sa objedná na vlasy aj ona," okomentovala fotku čerstvo ostrihanej dcérky Dara. Niektorým sa zdalo, že má tmavšie vlasy, preto padla aj otázka, či si nechala zmeniť farbu. "Nie, nie, to je jej farba, stmavli jej vlásky," odpovedala Dara na otázku. Bolo by aj zvláštne, ak by Lole dovolila začať s farbením v tak útlom veku. Zatiaľ sa musí mladá slečna uspokojiť len s novým zostrihom.

Súvisiace články

Najčítanejšie