Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rodina má prednosť! Martin ale priznal aj TÚTO slabosť, ktorú si neodpustí!
Zdielať na

Rodina má prednosť! Martin ale priznal aj TÚTO slabosť, ktorú si neodpustí!

Archívna reportáž

Koľko takých už bolo, čo sa zaprisahávali, že príchod dieťaťa ich život nezmení, že budú robiť všetko tak, ako dovtedy. To je predsavzatie, ktorému sa skúsení rodičia smejú, len keď ho počujú. Po pár mesiacoch to totiž zistí každý. Bábätko obvykle obráti život hore nohami, no v tom najlepšom zmysle.

Varí, chytá ryby a pomáha v rodine čo sa dá. Tieto činnosti uprednostnil 32-ročný Martin Madej pred spievaním. Skrátka sa venuje svojej 27-ročnej partnerke Paulíne Ištvancovej a ich synovi Marcusovi.

Marcus bude mať onedlho dva roky a svojim rodičom prináša kopu radosti. No ak by si niekto myslel, že tak, ako väčšina malých detí, bude aj toto bábätko plniť funkciu spoľahlivého budíku, mýlil by sa. "Malý sa niekedy budí o desiatej, niekedy o siedmej, čiže žiadny rituál nemám, a keďže som umelec a nemám momentálne skoro žiadnu prácu, tak si robím čo chcem," opísal aktuálne dianie vo svojom živote obľúbený detský spevák.

Takto Madej pobavil divákov relácie Všetko, čo mám rád:

​Koronakríza zasiahla v tomto prípade rodinu pozitívne. Kopa voľného času otvorila aj Martinovi nové obzory, veľmi rad varí, vraj aj dobre. "Neviem, či mi to moja drahá hovorí preto, aby nemusela variť, ale vždy keď si niečo vymyslím a uvarím to, tak sa to zvyčajne podarí," hovorí neskromne Madej.

V ich domácnosti vraj o ponorkovej chorobe zatiaľ nemôže byť ani reči. "Neviem, či je to preto, že sme obaja super... Ale nie, sme obaja veľmi tolerantní, ale chápeme aj, že psychické zdravie je niekedy dôležitejšie, ako fyzické, alebo je to aj tým, že máme super babky, ktoré sa nám starajú o malého, tým pádom si my môžeme aj trochu oddýchnuť, čiže máme taký príjemný, vyrovnaný život," pochválil sa Martin.

​Konečne má čas aj na svoju milovanú aktivitu - rybárčenie. Tejto záľube jednoducho neodolá nikdy, keď sa nájde trochu času.  "Ja si tak vybehnem na 3 - 4 hodinky, snažím sa uloviť čo najviac rýb, čiže malé aj väčšie, je mi to jedno, hlavne, aby bola zábava," povedal o svojej záľube spevák. Aktuálnu situáciu prijíma s pokorou, vníma ju ako prejav vyššej moci, ktorý nás má v živote usmerniť k tomu, čo je naozaj podstatné.

Súvisiace články

Najčítanejšie