Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Úplné nahá! Katy Perry vo vysokom štádiu tehotenstva v klipe ukázala VŠETKO!
Zdielať na

Úplné nahá! Katy Perry vo vysokom štádiu tehotenstva v klipe ukázala VŠETKO!

Archívna reportáž

Speváčka Katy Perry a herec Orlando Bloom sa o pár týždňov stanú rodičmi. Speváčka si druhý stav evidentne užíva a krásu tehotného telo nedbá ukazovať. Teraz sa ale odhalila viac, ako by asi ktokoľvek čakal.

Katy Perry, rovnako ako ostatné tehotné ženy, to nemá v tomto období jednoduché. Udalosti posledných týždňov psychike nepridávajú, tobôž, keď je žena pod vplyvom hormónov ešte citlivejšia. Aj 35-ročná americká speváčka priznala, že plače veľmi často.

No zažíva aj krásne chvíle. Na bábätko sa Katy evidentne veľmi teší, dôkazom je aj spôsob, akým svetu prezradila, že je v očakávaní. Romantický klip a veľkolepé odhalenie bruška boli skutočne dôstojným spôsobom zverejnenia najkrajšej správy.

Pozrite si najnovší klip Katy Perry:

Jej bruško sa stalo hlavným "protagonistom" aj v najnovšom klipe k piesni Daisies, teda Sedmokrásky. Romantický klip nakrútený v prírode s tehotnou Katy v bielych šatách v hlavnej úlohe. "Túto pieseň som napísala pred pár mesiacmi ako výzvu, aby sme ostali verní smeru, ktorý sme si vybrali, bez ohľadu na to, čo si o tom myslia ostatní. V súčasnosti má pre mňa úplne nový význam, vo svetle toho, čo svet zažíva. Každý z nás je jedným z vyše siedmych miliárd, s vlastným príbehom o sile a odolnosti," takto hlboko uviedla Katy svoju novinku.

Azda aj preto sa rozhodla, že pesnička, ktorá ide až na koreň ľudskej podstaty, si zaslúži aj rovnako ľudský, otvorený klip. Čo viac môže snúbenica 43-ročného Orlanda Blooma spraviť, aby ukázala svoju otvorenosť, ako že sa vyzlečie donaha. V tomto prípade ale nejde o vulgárnu, prvoplánovú nahotu. Tehotné ženské telo pôsobí krehko, no zároveň priam posvätne.

Na melancholickú náladu klipu mal zrejme vplyv aj psychický stav Katy, ktorý nie je ideálny. "Niekedy neviem, či je horšie snažiť sa vyhnúť vírusu, alebo tie vlny depresií, ktoré s ním prišli," napísala pred pár dňami na Twitter. Nepochybne ju iste poteší minimálne to, že klip mal už pár hodín po premiére na Youtube vyše 3,5 milióna zhliadnutí a číslo iste ešte rapídne porastie.

Súvisiace články

Najčítanejšie