Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Posledná rana pre Kelly Family! Bez NEHO to už nepôjde!
Zdielať na

Posledná rana pre Kelly Family! Bez NEHO to už nepôjde!

Neexistuje snáď človek, ktorý mal v 90. rokov prístup k rádiu a nepoznal by Kelly Family. Rodina vlasáčov bola absolútnou ikonou tej doby a či to niekto priznal, alebo nie, aspoň jeden z ich hitov si iste každý pohmkával. O to viac potešili dnes už starnúcich fanúšikov, keď ohlásili návrat.

Chrlili hity, vypredávali štadióny, lámali srdcia. To všetko sa im darilo napriek tomu, že vyzerali ako spred sto rokov. Írsko-americká rodina vlasáčov trhala rebríčky v 90. rokoch, po poslednom albume z roku 2004 sa však po nich zľahla zem, hoci koncertovať prestali ešte pár rokov predtým.

​Možno za tým bol aj zlý psychický stav Paddyho, zrejme dievčatami najobletovanejšieho "Kellyho". Nedokázal uniesť slávu a neslobodu popularity a po depresiách a myšlienkach na samovraždu spravil zásadný krok - zavrel sa na 6 rokov do kláštora. No nestal sa z neho mních, v roku 2013 sa oženil so svojou tínedžerskou láskou.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov kapely:

Paddy sa vrátil aj k hudbe, no už nie v rámci kapely, ale ako sólista. Presedlal na piesne s kresťanskou tématikou. Zvyšok rodiny sa pokúsil oživiť zašlú slávu v roku 2017. Bolo jasné, že fanúšikovia nezabudli, dokázali totiž opäť plniť veľké haly. Vydali nový album a zdalo sa, že pôjdu ďalej. No tentokrát po troch rokoch odchádza člen, bez ktorého to už skutočne nepôjde.

Angelo vysvetlil všetko vo videu na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Statement zum Kelly Family Ausstieg. „Die Band verlasse ich, aber die Familie nie!“ Love you all ❤️ #kellyfamily #thekellyfamily #angelokelly

Príspevok, ktorý zdieľa Angelo Kelly (@angelokellyofficial),

Paddy a Angelo boli hlavní sólisti kapely. Dlhovlasý blondiačik sa ale rozhodol, že už stačilo. Má vlastnú rodinu, päť detí a manželku, ktorý chce venovať čas. Od kapely ale odchádza v dobrom a na vzťahu s rodinou sa nič nemení. "Myslím, že sme dosiahli oveľa, oveľa viac, a zažili oveľa viac, ako sme čakali. Musím ale priznať, že to bolo strašne veľa práce, najmä pre mňa. Som totiž ten, kto robí všetko až extrémne. V živote som toľko nepracoval, musím priznať, ako tieto tri roky," hovorí 38-ročný Angelo.

Angelo má skutočne veľmi peknú rodinku:

Dodal, že tento odchod je oveľa lepší, ako ten pred 20 rokmi a rodina ostáva naďalej pevne spojená. "Opúšťam kapelu, ale rozhodne nie rodinu," povedal Angelo a dodal, že verí, že Kelly Family bude pokračovať ďalej. To je skutočne otázne, lebo keď odišli dvaja lídri, ostáva už len torzo. Angelo ale s tvorbou nekončí, s vlastnými deťmi a manželkou v hudbe pokračujú, vydali už dokonca aj album. Kapela sa volá Angelo Kelly and Family.

Súvisiace články

Najčítanejšie