Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Veľké priznanie Jasminy: Pre TOTO vám nikdy neukážeme Sanela!
Zdielať na

Veľké priznanie Jasminy: Pre TOTO vám nikdy neukážeme Sanela!

Archívna reportáž

Malý Sanel Vrbovský bude mať pomaly 10 mesiacov, no ešte ho nikto nikdy na sociálnej sieti jeho rodičov nevidel. Niektoré celebrity sa rozhodli, že deti jednoducho nebudú vystavovať zraku celého sveta internetu. Je to nepochybne správna, no najmä každého osobná voľba.

Jasmina a Rytmus ale robia predsa len jednu vec, ktorá zrejme ich fanúšikov dráždi a preto sa donekonečna a dokola pýtajú, prečo Sanela neukážu poriadne. Manželia Vrbovskí totiž Sanela v skutočnosti ukazujú často, akurát, že nikdy nie celú tvár.

Pochopiteľne, takéto náznaky ešte viac upozorňujú na fakt, že hoci je Sanel na fotkách rodičov aspoň raz za týždeň, jeho celkovú podobu si ľudia musia len domýšľať.

​Niektorí prejavujú pochopenie, iní sú už nahnevaní a myslia, si že Jasmina a Rytmus to robia len z rozmaru. Raper to pritom už niekoľkokrát na Instagrame vysvetlil, teraz sa pridala aj Jasmina. "Sanelka neschovávame pred ľuďmi, nechodím s dekou cez kočík, ani nič podobné. Nie je o nič výnimočnejší, ako sú vaše deti. Jediný rozdiel je v tom, že keby sme my dali jeho fotku na IG, stáva sa automaticky verejnou a je šanca, žeby si ju novinári prevzali do článkov," vysvetlila Jasmina pomerne detailne, o čo ide.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ahojte, túto odpoveď dám aj sem, pretože je Vašou pomerne časťou otázkou. Možno teraz ma trošku viac pochopíte. Dakujem?❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Ako dodala, nie je stotožnená s takouto formou medializácie. Neostáva iné, ako to akceptovať, napokon, rodičia rozhodujú, a Vrbovskí sa rozhodli takto. Drvivá väčšina komentárov pod statusom bola súhlasných, väčšinou sa s tým stotožnili mamičky, ktoré chápu, aké je súkromie a ochrana dieťaťa dôležité. Našlo sa ale pár hlasov, ktoré upozornili, že donekonečna sa aj tak nepodarí Sanela ukrývať a jednou fotkou raz za čas by fanúšikov potešili. No zatiaľ ostáva rozhodnutie rodičov malého "Paťka", ako ho prezývajú, nemenné.

Súvisiace články

Najčítanejšie