Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Madonna vyrazila dych! Ukázala zadok, ale TO ČO s ním je?!
Zdielať na

Madonna vyrazila dych! Ukázala zadok, ale TO ČO s ním je?!

Archívna reportáž

V celebritnom svete nie je raritou vylepšiť svoj zovňajšok aj s pomocou plastického chirurga. Veda rýchlo napreduje, a s tým prichádzajú aj možnosti rôznych vylepšení. Kým minulé storočie sa nieslo v duchu zväčšovania poprsia, hitom dnešných dní medzi americkými hviezdami je mať poriadne veľký zadok.

Tento trend zaviedla notoricky známa rodinka Kardashianiek, keď niektorým z jej členiek zo dňa na deň narástli doslova obrie zadnice. Zdá sa, že sa nimi na staré kolená inšpirovala aj kráľovná popu, 61-ročná Madonna. Tá sa mohla v každom veku chváliť štíhlou postavou s primeraným pozadím.

Kráľovná popu nedávno zdieľala na Instagrame, kde je mimoriadne aktíva, fotky v dráždivej sieťkovanej spodnej bielizni. Jedna z fotiek zachytáva aj speváčkine pozadie, ktoré je zreteľne nafúknutejšie, ako sú fanúšikovia zvyknutí. V príspevku sa priznáva, že podstúpila chirurgicky zákrok, no ten so zadnou partiou jej tela nemá nič spoločné. Madonna totiž už dlhšiu dobu trpí bolesťou v kolene, ktorú je spôsobuje chýbajúca chrupavka.

Madonna musela kvôli obrovským bolestiam kolena zrušiť niekoľko koncertov už na jeseň v roku 2019:

„Konečne idem podstúpiť regeneračnú kúru kvôli mojej chýbajúcej chrupavke! Budem skákať od radosti, keď konečne budem môcť po ôsmich mesiacoch života v bolestiach. Želajte mi šťastie,“ píše nadšene starnúca diva v komentári k príspevku.

Fanúšikovia však príliš neriešili jej boliestku, ale v búrlivých debatách pod fotografiou začali riešiť iné, viditeľnejšie zmeny na jej tele. „Milujem ťa, ale tieto implantáty sú už príliš,“ píše jeden z jej obdivovateľov. Ďalší sa rovnako vyznáva z lásky a zo zdesenia zároveň: „Zbožňujem ťa, ale zničila si si tvár aj telo! Prestaň už, lebo z teba nič nezostane!“

„Stále má telo ako dvadsaťročná,“ našiel sa aj obdivovateľ s pozitívnym názorom. „Vyzeráš na zjedenie,“ zaflirtoval si virtuálne ďalší fanúšik. Madonna sa v každom prípade do starého železa ani náhodou nechystá a zdá sa tiež, že sa vo svojom tele cíti viac než dobre. Inak by ho predsa nevystavovala na obdiv.

Súvisiace články

Najčítanejšie