Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Syn slávnej lesbickej speváčky prehral boj s drogami! Mal len 21 rokov
Zdielať na

Syn slávnej lesbickej speváčky prehral boj s drogami! Mal len 21 rokov

Zdroj: Pixabay.com

Azda nie je horšej straty v živote človeka, ako prísť o svoje dieťa. Avšak prísť o dieťa kvôli drogám je o to bolestivejšie, že k tomu nemuselo dôjsť, keby... Rodič si obvykle kladie otázky čo urobil zle, čo sa dalo urobiť inak. Podobné otázky si, žiaľ, teraz musí klásť aj známa americká textárka a speváčka Melissa Etheridge.

Melissin iba 21-ročný syn Beckett nezvládol boj s týmto nebezpečným démonom a za svoju závislosť zaplatil tým najcennejším. Smutnú správu zdieľala 58-ročná speváčka v statuse na sociálnej sieti.

Americkej umelkyni bola v minulosti diagnostikovaná rakovina prsníka. V rámci terapie zvykla fajčiť marihuanu, prekvapivo k tomu viedla aj obe svoje staršie deti, vrátane Becketta. Podľa portálu CNN vtedy tvrdila: "Moja rodina a všetky moje štyri deti rozumejú kanabisu. Nazývajú ho liek.“ Mladý Beckett však, zdá sa, ale dobre nerozumel nástrahám tvrdých drog a to sa mu stalo osudným.

Melissa Etheridge je v Amerike mimoriadne obľúbená speváčka:

 „Dnes som sa zaradila medzi tisíce rodín, ktoré stratili svojich milovaných kvôli závislosti na opoidoch. Môj syn Beckett, ktorý mal iba 21 rokov, nezvládol svoj boj zo závislosťou a dnes jej podľahol,“ píše v smutnom statuse Meliissa. „Trápime sa nad tým, čo ešte sme mohli urobiť, aby sme ho zachránili, ale nakoniec vieme, že teraz už aspoň necíti bolesť,“ odhalila svoje myšlienky známa umelkyňa.

Fotku svojho brata so smutným komentárom zdieľala aj jeho sestra Bailey:

Mellissa má ešte tri deti. Becketta a o rok staršiu Bailey mala zo vzťahu s americkou režisérkou Julie Cypher. Obe deti porodila Julie Cypher po umelom oplodnení, a darcom spermií bol známy hudobník David Crosby. Pár sa rozišiel v roku 2000 potom, ako sa Julie pri psychologickej terapii Melisse priznala, že nie je lesbička. O štyri roky neskôr to dokázala ., keď sa vydala za muža. Melissa sa zosobášila druhýkrát v roku 2003 s herečkou Tammy Lynn Michaels, ktorá po umelom oplodnení v roku 2006 porodila dvojičky.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie