Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Influencerka Plačková šokuje! Chce si adoptovať dieťa z Afriky!
Zdielať na

Influencerka Plačková šokuje! Chce si adoptovať dieťa z Afriky!

Archívna reportáž

Ak sa niekomu na Slovensku podarilo skutočne spraviť dieru do sveta cez sociálnu sieť, je to táto dievčina z Čadce. Po účasti v reality šou už svoju šancu nepustila, podstúpila totálnu fyzickú premenu a darí sa. Jediné, čo chýba 29-ročnej Zuzane Plačkovej ku šťastiu je už snáď len dieťa.

Zuzana Plačková má deti rada, aspoň tak to vyzerá podľa príspevkov na Instagrame, kde je často so svojou neterou. O vlastnom materstve hovorila už niekoľkokrát, no zatiaľ tento krok nespravila. Predsa len ale premýšľa o spôsobe, ako sa stať "matkou" aspoň na diaľku.

Zuzana z času na čas umožní svojim fanúšikom, aby sa pýtali akékoľvek otázky a ona obvykle úprimne odpovedá. No zrejme ani samotný fanúšik nečakal, čo sa dozvie, keď sa Plačkovej opýtal na jej cestovateľské plány.

Pred časom prezradila, aké má s dieťaťom plány:

​Influencerka rada cestuje, no aktuálne to nie je možné. Istý fanúšik bol ale zvedavý, kam sa po uvoľnení nariadení vyberie. "Keď bude možné cestovať, chcem precestovať aspoň na mesiac Afriku," prezradila svoju túžbu po exotike. No ešte prekvapivejšie bolo, čo vzápätí dodala, a ani sa jej na to nepýtali.

Instagram/QP

​Zrazu sa 627 tisíc sledovateľov bývalej playmate dozvedelo, že Zuzana má dobré srdce. „Premýšľam nad adopciou na diaľku, známa má takto dve deti a aj za nimi chodí,” prekvapila Zuzana svojím plánom na pomoc dieťaťu z chudobných oblastí Afriky.

Zuzana si spravila pred pár týždňami radosť novým autom za takmer 200 tisíc eur:

Táto forma "adopcie" je pomerne jednoduchý a obľúbený spôsob pomoci. Vybranému dieťaťu posiela pravidelné príspevky a to tak dostane šancu na vzdelanie, ale aj na hygienu či celkovo lepšie životné podmienky. Spravidla nejde o vysoké sumy, pre Zuzanu, ktorá sa prezentuje ako milionárka, by to rozhodne nemal byť problém.

Súvisiace články

Najčítanejšie