Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Koniec špekuláciám! TAKTO schudla Adele takmer 50 kíl!
Zdielať na

Koniec špekuláciám! TAKTO schudla Adele takmer 50 kíl!

Archívna reportáž

Snáď žiadna celebrita nevyrazila verejnosti zmenou postavy dych tak, ako britská speváčka Adele. Večná bacuľka sa dlhšie neukázala, aby potom na jeseň minulého roka pridala na sociálnu sieť fotku, na ktorej ju ľudia nespoznávali. A teraz pridala ďalšiu, z oslavy svojich narodenín.

Keď niekto schudne 5 - 10 kíl, stojí to za pochvalu. Keď 20, je to už na klobúk dolu, v závislosti od nadváhy. No ak dá človek dole polovicu svojej váhy, to už vyrazí dych. Adele to dokázala a ľudia šalejú. Pochopiteľne, špekulácie ako sa jej to podarilo nemajú konca.

Plastika, liposukcia, podviazanie žalúdka - to všetko sa šíri internetom. Pravda je taká, že Adele si podľa všetkého svoju štíhlu postavu poctivo vydrela, píše portál Mirror.

Adele sa na jeseň rozviedla, vzápätí sa pustila do chudnutia:

​Adele jednoducho stavila na pomoc odborníkov a platí si nielen osobného trénera, ale aj kuchára. A v tomto tandeme to ide jedna radosť, ako vidno. Tréner je pritom hviezda medzi celebritami, Harley Pasternak, jeho klientkami sú aj Lady Gaga, Rihanna či Katy Perry. Kuchára zas získala na odporúčanie Cameron Diaz.

Nemenovaný zdroj spomedzi priateľov Adele prezradil, že je zmenou nadšená: "Adele sa cíti neuveriteľne. Jej strata hmotnosti má mnoho príčin, no je to aj vďaka tipom, ktoré dostáva od Harleyho. Lady Gaga jej povedala, aký je úžasný a to Adele presvedčilo, aby ho oslovila".

​Tréner je určuje presnú podobu 35-minútových tréningov päťkrát týždenne. Sú tam najmä cviky na brucho, zadok a ramená. K tomu Adele dodržiava diétu pozostávajúcu z len 1200 kalórií denne štyri dni do týždňa. Zvyšné tri dni pozostáva jej strava z troch zelených smoothie a jedného jedla denne. "Ráno si dá zelený džús a ide cvičiť. Potom neje až do zhruba tretej či štvrtej," prezradil nemenovaný zdroj. Je zjavné, že Adele dodržiava prísny režim, no človek si zvykne na všetko, ako sa hovorí. A výsledok je skvelý.

INstagram/Lauren Paul

Súvisiace články

Najčítanejšie