Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dara a botoxové pery! TENTO muž ju odmietol po zákroku pobozkať!
Zdielať na

Dara a botoxové pery! TENTO muž ju odmietol po zákroku pobozkať!

Archívna reportáž

Dara Rolins pomaličky smeruje k piatim krížikom, no asi nikto by jej to netipoval. Energická, vyšportovaná, s mladistvým duchom. No jej dokonalý vzhľad nie je 100 percentne prirodzený a ani sa tým netají. Má však s úpravami aj nepríjemné skúsenosti.

Ešte v 90. rokoch si dala ako jedna z našich prvých celebrít silikónové implantáty. Vtedy "letel" veľmi neprirodzený tvar, no po 10 rokoch ich bolo treba vymeniť a Dara už zvolila lepšie. Úpravou prešiel aj jej nos, no operácia nedopadla dobre a neskôr sa začal deformovať. Aj to sa už ale zdá byť v poriadku.

Dara sa netají tým, že sa skamarátila aj s botoxom a necháva si ho pravidelne aplikovať. No podozrenie jednej z fanúšičiek ju poriadne nahnevalo.

Dara o prezradila so svojom "resetovaní sa" aj toto:

​Dara na Instagrame zverejnila fotku po cvičení a nadchýnala sa príjemným pocitom, ktorý potom prichádza. No jedna z komentujúcich nedokázala potlačiť zvedavosť. No namiesto otázky v podstate hneď skonštatovala, čo sa jej marí. "Máte novú hornú peru, však? Žeby kyselina?" opýtala sa materiál, ktorý podľa nej speváčka použila.

Zrejme jej nenapadlo, že keď človek leží, gravitáciou sa tvár trochu deformuje, čo bol zrejme aj tento prípad. "Bože, už mi s tým dajte pokoj. Pery som si napichla raz v živote, mám pocit, že je to tak sto rokov dozadu, v dobe, keď som si naivne myslela, že jedine to robí ženu sexi. Namiesto toho som chcela radšej mesiac chodiť kanálmi. Veľmi zlé, neprirodzené a viem, že ma Matej odmietal bozkávať," opísala skúsenosť Dara.

​Hoci by nemusela nikomu nič vysvetľovať, úprimná Dara pokračovala: "Odvtedy je jediný zákrok, ktorý raz za 3 - 4 mesiace podstupujem, botox medzi obočie". Našli sa však aj také, čo Dare napriek spovedi neverili a pustili sa do nej skutočne až agresívne. Na to však už speváčka nereagovala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie