Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Britney je stále nesvojprávna, boj s otcom sa odkladá! TOTO je dôvod!
Zdielať na

Britney je stále nesvojprávna, boj s otcom sa odkladá! TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Britney Spears (38) je nepopierateľne ikonou popu z prelomu milénií a podarilo sa jej udržať si obrovské množstvo fanúšikov až do dnešných dni. Tí sa musia už viac ci menej uspokojiť iba s nostalgickými spomienkami na jej staré hity. Posledné roky sa venovala prevažne vystúpeniam v Las Vegas, kde končia mnohé hviezdy na svoj kariérny dôchodok.

Popová princezná Britney Spears nezažila vo svojom živote ozajstnú rozprávku. Od útleho detstva bol jej život len kolotoč vystúpení a mladá žena sa stala doslova strojom na peniaze. Sláva si zobrala svoju daň, po dlhodobých psychických problémoch prišiel neslávne známy psychický kolaps v roku 2007. Od toho momentu to šlo s jej životom dolu vodou. Po tom, čo si oholila hlavu a zaútočila dáždnikom na paparazzi, prišla Britney o svojprávnosť a bojuje o ňu dodnes.

Ako prináša portál foxnews.com, celkovú moc nad jej rozhodnutiami, vôľou a majetkom mal dlhé roky jej otec Jamie Spears. Rozhodoval o tom, kde a kedy bude speváčka vystupovať, kam bude smerovať jej kariéra, prípadne kedy má speváčka nastúpiť na ďalšiu liečbu. Medzi fanúšikmi vznikli dohady a konšpirácie o tom, že otec má s Britney manipulovať a udržovať ju v zlej psychickej kondícii zo zištných dôvodov.

Pre psychické problémy musela Britney zrušiť pripravované turné, jej manažér sa vyjadril, že už možno nikdy nevystúpi:

​Fanúšikovia dokonca založili hnutie FreeBritney, ktoré na čudné praktiky poukazovalo. Znepokojilo ich najmä správanie speváčky a zvláštne videá a fotky, ktoré pravidelne pridáva na svoj Instagram. Sama speváčka sa však niekoľkokrát cez video svojim fanúšikom prihovorila, aby ich uistila, že je šťastná a nikto ju v zajatí nedrží.

Britney sa napriek úsmevu na tvári správa podľa fanúšikov zvláštne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

14 turns wheeeeee ??????????????!!!!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

V apríli 2020 sa mal konať súd, na ktorom mohla Britney napadnúť roky trvajúce poručníctvo a zbaviť sa nadvlády otca Jamieho nad jej životom. Avšak v dôsledku pretrvávajúcich reštrikcií  v súvislosti s koronavirusom sa jednanie pozastavilo. Ako uvádza portál Foxnews, pojednávanie odložili až na august 2020. Britney tak stále ostáva v rukách svojho otca.

Súvisiace články

Najčítanejšie