Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Miley Cyrus a druhá svadba?! Jej priateľ verí v manželstvo, ona reaguje TAKTO!
Zdielať na

Miley Cyrus a druhá svadba?! Jej priateľ verí v manželstvo, ona reaguje TAKTO!

Archívna reportáž

Americká speváčka Miley Cyrus je z minulosti známa svojou divokou povahou a mnohými kontroverznými vyhláseniami. O jej dráždivom imidži sa tiež už popísalo veľa, nahota ani drogy jej neboli cudzie, a ani sa tým netajila. Všetky jej extempore znášal aj jej, dnes už exmanžel, Liam Hemsworth (30).

Po dlhých rokoch, keď musel austrálsky herec Liam Hemsworth zvládať horúci temperament svojej drahej Miley, to napokon vzdal a pár sa rozviedol. Dôvodom boli jej údajne vyjadrenia na adresu ich spoločných rodinných plánov. Kým uhrančivý džentlmen by rád zasadil strom a žil pokojný súkromný život, Miley sa na rodinu necítila a verejne spochybňovala svoju heterosexuálnu orientáciu.

Obaja bývalí partneri však nezostali po rozvode dlho sami. Liam randí už niekoľko mesiacov s 23-ročnou modelkou Gabrielou Brooks a zdá sa, že konečne zažíva nežnú romantiku, po ktorej pri Miley tak túžil. Naopak, Miley je už šesť mesiacov šťastná v búrlivom vzťahu po boku mladého speváka s výzorom a dušou rebela, Codyho Simpsona (23).

Miley má pozornosť rada a razí heslo, čím kontroverznejšie tým lepšie:

​Všetko by sa v oboch prípadoch zdalo byť idylické, no u Miley sa podľa austrálskeho portálu Sydney Morning Herald začala história tak trochu opakovať.

Po rozvode si Miley liečila srdce u modelky Stelly Maxwell, no ani im šťastie dlho nevydržalo:

„Verím v manželstvo, ale ešte som nad tým veľmi nerozmýšľal,“ zveril sa Cody a možno nevedomky tak založil ďalší oheň na streche. Bol to údajne práve inštitút manželstva, ktorý Miley príliš zväzoval a stál za rozpadom vzťahu s Liamom. Nie je teda prekvapením, že speváčka má pri tomto slove doslova husiu kožu a nechce o žiadnom zväzku ani počuť. Možno práve preto si vybrala mladšieho partnera, a dúfala, že to bude cítiť rovnako ako ona.

​Mladík sa to snažil ešte zachrániť vyjadrením, že sú ešte mladí a nikam sa neponáhľajú. Momentálne si užívajú vzájomnú prítomnosť a čerpajú inšpiráciu. „Napísal som mnoho romantických básní a niektoré môžu byť aj o Miley. Je jednou z úžasných vecí v mojom živote,“ ospevuje Miley a dodáva, že práve ona ho inšpiruje k tomu, aby bol sám sebou.

„Je kreatívna, inšpiratívna a nezávislá žena. Navzájom sa v našej práci podporujeme,“ uzavrel vyznanie svojej drahej polovičke. Či sa práve tomuto mužovi podarí skrotiť divokú šelmu v Mileynom srdci, rozhodne len ona sama. Pre tento moment si Cody musí na svadbu nechať zájsť chuť.

 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie