Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
To KTO je? Je TENTO muž skutočne Lucie Bílá osobne?!
Zdielať na

To KTO je? Je TENTO muž skutočne Lucie Bílá osobne?!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že Lucie Bílá si od začiatku stavala kariéru aj na tom, že je príťažlivá žena. Kedysi bola dokonca považovaná za až príliš provokatívnu. Dnes je z nej už elegantná dáma, no občas si nejaký ten výstrelok dopraje.

Lucie Bílá patrí medzi najaktívnejšie celebrity na sociálnych sieťach. Neprejde deň, aby nepridala aspoň jeden príspevok. Niektoré sú pritom aj veľmi osobné. Lucie sa jednoducho nebojí svojim fanúšikom úplne otvoriť.

Tentokrát ich ale skutočne zaskočila istou fotkou. Na prvý pohľad je na nej majster strieborného plátna, kráľ komikov, Charlie Chaplin.

Lucie Bílá má aj trpaslíkov, tu sa o tom presvedčíte:

​Na druhý pohľad je ale jasné, že fotka nevznikla pred mnohými dekádami. A na tretí pohľad je aj ten Charlie nejaký čudný. "Už sme sa dlho nevideli, spoznáme sa potom?" položila otázku Lucie a je jasné, kam tým mierila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Už jsme se dlouho neviděli, poznáme se pak? ? Z vesela do nového týdne moji milí ...❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Charlie Chaplin na fotke je totiž osobne 54-ročná speváčka. Nejde pritom o žiadne aktuálne fotenie. Lucie sa prezliekla za legendu nemej éry filmu pre dobročinný kalendár Premeny už v roku 2010, písal vtedy portál Blesk.cz. "Ona sa pre to snáď narodila. A tak, keď sme ju začali obliekať a líčiť, doslova sme čumeli. Naraz pred nami stál Charlie Chaplin osobne," hovorili vtedy s nadšením autori nápadu Petr Kurečka a Marek Škarpa.

Instagram/LB

Kalendár vtedy pomohol vyzbierať skutočne vysokú sumu pre istú nadáciu, teraz pre zmenu potešila Lucie svojich fanúšikov zavretých v domácej karanténe. 

Súvisiace články

Najčítanejšie