Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slávna seriálová herečka ma 73 rokov a denne si užíva sex! Manželovi pichá tieto injekcie!
Zdielať na

Slávna seriálová herečka ma 73 rokov a denne si užíva sex! Manželovi pichá tieto injekcie!

Archívna reportáž

Známy rodinný seriál s poučením na konci, na ktorý si zvykli aj diváci v našich končinách, preslávil aj herečku Suzanne Sommers. Tá síce už v iných projektoch príliš nezažiarila, ale úloha mamy „správňáčky“ v sitcome Krok za krokom s nedokonalo dokonalou rodinou jej sadla perfektne.

V pravidelnom živom videovysielaní odpovedá 73-ročná Suzanne Sommers na otázky s kokteilom v ruke, nevynecháva ani detaily zo svojho života. Občas ide o skutočné pikantérie. Tentokrát sa poslucháčom zverila s detailmi z intímneho života so svojim manželom Alanom Hamelom (83). Údajne väčšinu dní strávených v karanténe venujú milostným radovánkam.

​​Suzanne je poslednú dobu na sociálnych sieťach mimoriadne aktívna. Na facebookovom profile má pravidelné live vysielanie a na Instagrame zdieľa množstvo fotiek a videí zo súkromia, ktoré sú miestami celkom obskúrne. Na svoje 73. narodeniny vyrazila fanúšikom dych, či skôr oči, svojou nahou fotkou, skrývajúc sa v kríkoch na neznámom mieste. Táto fotka sa stala virálnou a podnietila aj vznik mnohých úsmevných debát.

Túto zvučku dobre poznajú aj slovenskí diváci:

Herečka má na svojom facebookovom profile pravidelnú live show:

Neuvedomila som si, že nahá vyzerám takto. Potom som si povedala, že nemôžem už ľudí klamať o svojom veku. Chcela som aby ľudia videli, že aj v 73 rokoch máte stále šťavu a nič nekončí,“ obhajovala svoj vtedajší príspevok pre portál pagesix.com.

Herečka tvrdí, že po sedemdesiatke ešte nič nekončí. Demonštrovala to takouto zvláštnou fotografiou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Here I am at 73 in my Birthday Suit!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Suzanne Somers (@suzannesomers),

Herečke sa asi zapáčilo byť stredom pozornosti natoľko, že vytiahla ďalší zo svojich tromfov, ktoré by podľa niektorých poslucháčov mali ostať za dverami domácnosti. Iní však ocenili jej úprimnosť a dodali guráž si svoje dlhoročné manželstvá okoreniť. „Môjmu manželovi pichám každý utorok injekciu s testosterónom. Streda je potom skvelý deň,“ priznala herečka, ktorá je so svojim manželom v spokojnom zväzku už neuveriteľných 43 rokov.

Suzanne Sommers je so svojim manželom Alanom už 43 rokov, možno aj preto sú jej rady do života, či partnerské tipy tak populárne:

Jej priateľky sa vraj neustále pýtajú, či majú sex dvakrát do dňa. Ona im prekvapivo odpovedá: „Nie je to nič nútené. Keď máme obaja náladu, niekedy raz za deň. Niekedy aj neskôr večer máme opäť náladu, pretože čo iné by sme robili počas tejto pandémie“.

Ako ďalšie overené korenie partnerského života označila koktejlovú hodinku, každý deň od piatej do šiestej. Či už naživo vo facebookovom vysielaní, alebo aj súkromne vo dvojici. „Prinesieme kýbeľ s ľadom na bar. Urobím koktejl, vyložím poháre a niečo slané pod zub. Syr alebo kalamata olivy. Uvoľníme sa pri tom, je to čas len pre nás dvoch,“ opisuje na záver recept na spokojné manželstvo duchom večne mladá herečka.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie