Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monika z Priateľov je z koronavírusu na prášky! Pre TOTO je všetkým na smiech!
Zdielať na

Monika z Priateľov je z koronavírusu na prášky! Pre TOTO je všetkým na smiech!

Archívna reportáž

To, že je situácia v Spojených štátoch amerických kritická, nie je nutné pripomínať. Krajinu zasiahol koronavírus obrovskou silou, a je na mieste, aby aj obyvatelia za veľkou mlákou dodržiavali nariadenia a používali ochranné pomôcky. Celebrity nie sú žiadnou výnimkou a svojim fanúšikom sa mnohí snažia ísť príkladom.

Herečka Courteney Cox (55), ktorá stvárnila obľúbenú Moniku v seriáli Priatelia, však ochranu zdravia a zastavenie šíreniu vírusu dostala na úplne inú úroveň. Bystré oko paparazzi ju totiž spoznalo aj napriek maskovaniu, v ktorom skôr vyzerala, že si odbehla na obed zo zváračskej dielne.

V USA ľudia trochu s oneskorením začali nosiť výbavu, ktorá sa v našich končinách už stala súčasťou odevu. Reč je o rúškach, rukaviciach a dezinfekčných géloch. Courteney okrem tejto výbavy na seba nasadila aj klobúk s našitým ochranným plexisklom, ktorý by mal prípadné vírusy zastaviť ešte pred dopadom na jej pokožku. Herečkin outfit si môžete pozrieť TU.

Aj majster tesár sa občas utne, herci zo seriálu Priatelia a ich brepty:

​Aj seriálová Monika mala obsesiu ohľadom čistoty a poriadku, a možno práve preto Courteney táto úloha v seriáli tak skvele sadla. Zdá sa, že hygienu má herečka stopercentne pod palcom a s touto skvelou pomôckou sa nielenže ochráni pred vírusmi, ale aj pred dotieravými objektívmi fotoaparátov či príliš kontaktnými fanúšikmi.

Takto trávi Courteney čas v karanténe za dverami svojho domu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dealers choice.

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

 Tí sa však na jej odeve na instagramovej stránke Just Jared náramne bavia. „Toto by urobila aj Monika,“ komentovala jedna fanúšička. „A teraz tými rukavicami chytá všetky osobné veci, veľmi múdre,“ komentuje fanúšik, ktorému neušlo, že herečka v rukavici drží peňaženku aj telefón. Nuž, človek sa nikdy  nezavďačí každému, dôležité je, že k situácii pristupuje zodpovedne.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie