Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rytmus zarába aj na korona-kríze! TOĽKOTO pýta za rúška s jeho značkou!
Zdielať na

Rytmus zarába aj na korona-kríze! TOĽKOTO pýta za rúška s jeho značkou!

Archívna reportáž

Nečudo, že Rytmus je tak "za vodou". Je to totiž zjavne podnikateľ až do morku kosti. Už dávno nezarába len na hudbe, má aj vlastnú značku oblečenia a rôznych doplnkov. Teraz sa chopil šance v rámci krízy spojenej s koronavírusom.

Zo začiatku bol na Slovensku absolútny nedostatok rúšok, ľudia boli zúfalí a dúfali, že vláda zariadi dovoz rúšok pre každého. Nestalo sa, zato sa prejavil kreatívny duch Slovákov, či skôr Sloveniek. Vytiahli šijacie stroje a pustili sa do práce.

Všetky bazárové aj kreatívne stránky sa zaplnili ponukou šitých rúšok, neraz aj za symbolické ceny, či dokonca zadarmo. Niektoré sú skutočne štýlové a z rúšok sa až stal akýsi módny trend.

Rytmus si na sebe poriadne potrpí:

​Šancu prejaviť tvorivosť a rovno na tom aj niečo zarobiť pocítil aj Patrik Vrbovský. Raper sa na Instagrame pred pár dňami pochválil fotkou v rúšku vlastnej značky zloženej zo spoluhlások. V nedeľu už napísal, že budú aj na predaj. "Veľa z vás mi písalo, či sa dá toto rúško kúpiť ako módny doplnok," vysvetlil dôvod, prečo sa rozhodol začať s predajom, hoci to nebolo v pláne, ako tvrdí.

Dostupné by mali byť už o týždeň, no zrejme si mnohí kúpu tejto imidžovky v dvoch verziách dobre premyslia. Cena lacnejšej verzie sa začína na takmer 10 eurách a to je v porovnaní s rúškami predávanými už od dvoch eur poriadny rozdiel.

Súvisiace články

Najčítanejšie