Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vyšlo konečne najavo, kto bude hrať nového agenta 007?! Má to byť TÁTO kráska!
Zdielať na

Vyšlo konečne najavo, kto bude hrať nového agenta 007?! Má to byť TÁTO kráska!

Archívna reportáž

Najnovšia bondovka pre koronavírus ešte neuzrela svetlo sveta a už sa v zákulisí horlivo pripravujú na výber nového agenta 007. Dohady o tom, či to bude žena, alebo herec tmavej pleti, sú ešte stále horúce a je možné, že sa zmení celý koncept legendárneho filmu

Bývalý agent „sedmička“, osemdesiatročný herec George Lazenby, ktorý si v roku 1969 zahral v bondovke V tajnej službe jej veličenstva, v tom má jasno. Myslí  si, že v novom filme bude pretrepané, nemiešané Martini chlípať šarmantná a nebojácna dáma, ktorá „má gule“.

A za takú dámu považuje, podľa denníka DailyStar.co.uk, tento starnúci James Bond austrálsku herečku Margot Robbie (29). Margot, ktorá si zahrala aj po boku Lea DiCapria vo filme Vlk z Wallstreet, je totiž presne vo veku, keď sa aj George úspešne uchádzal o rolu legendárneho agenta. Aj preto verí, že tvorcovia oslovia práve Margot. „Už by som radšej videl v scenári ženu ako muža, bol by skvelé, keby Jamesa Bonda hrala žena. Jane Bond, to znie ako skvelý nápad,“ vyjadril sa Goerge, ktorý rovnako ako Margot, pochádza z Austrálie.

Herečka zaznamenala výraznejší úspech vo filme Vlk z Wall street:

​Herec vôbec netají svoje sympatie k mladšej kolegyni a na jej adresu vychrlil hneď niekoľko pochvál. „Je tu jedna austrálska herečka, ktorú som dnes videl v televízii, Margot Robbie. Tá by bola dobrá, má gule. Prišla tam plná sebavedomia, ktoré keď podchytíte, diváci jej uveria,“ zhodnotil mladú herečku Lazenby.

Margot mohli diváci vidieť aj v úspešnej "Tarantinovke" Vtedy v Hollywoode:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This summer, Hollywood awaits. #OnceUponATimeInHollywood

Príspevok, ktorý zdieľa @ margotrobbie,

Ak by sa tak naozaj stalo, bol by to tretí neeurópsky predstaviteľ Jamesa Bonda v histórii, vrátane Austrálčana Lazenbyho, navyše aj jeho krajanka. Avšak v kuloároch ešte stále dominujú aj mená mužských adeptov na agenta, medzi ktorými je aj Tom Hardy (Venom), Richard Madden (Hry o tróny) či James Norton (Malé ženy).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie