Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Keď v tom je srdce, hudobníkov nezastaví ani koronavírus! TOTO dal dokopy Čeky!
Zdielať na

Keď v tom je srdce, hudobníkov nezastaví ani koronavírus! TOTO dal dokopy Čeky!

Umelci sa v posledných týždňoch presunuli z koncertných sál a klubov do sveta internetu. Čoraz viac hudobníkov u nás aj vo svete hrá svojim fanúšikom z bezpečia svojho domova, či prázdneho štúdia. Jeden takýto koncert usporiadal naživo aj Marián Čekovský.

Multiinštrumentalista, veselá kopa a nesmierne tvorivá duša - to všetko v jednom je Marián Čekovský. Žiadny koronavírus nezastaví muzikantovu chuť hrať ľuďom pre radosť, čo Čeky dokázal.

Podľa Mariána pomáhajú takéto živé vystúpenia umelcom žiť tým, čo milujú. "Dôležité je, že ľudia chcú hrať na hudobné nástroje, chcú tvoriť hudbu," zhodnotil situáciu vo svete hudby Čekovský.

Pre televíziu JOJ prezradil Čeky aj čosi o svojich dcérach:

​Pomoc v týchto časoch prúdi oboma smermi a podľa Čekyho sa zíde aj ľuďom, sediacim doma pri počítačoch. "V tomto období, keď sú všetci pozatváraní, ja verím a pevne verím, že hudba je pre nich veľkým pomocníkom," zveril sa s najväčším očakávaním Marián.

Backstreet Boys predviedli karanténnu super akciu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Honored we could be part of this incredible event ❤️ Thank you @iHeartRadio @foxtv! #iHeartConcertOnFox

Príspevok, ktorý zdieľa Backstreet Boys (@backstreetboys),

Marián nie je jediným umelcom, ktorý aktuálne robí ľuďom radosť síce na diaľku, no predsa naživo. Hneď niekoľko veľkých svetových mien spojilo svoje sily a zúčastnilo sa online koncertu, určeného na podporu tých, ktorí v boji s nákazou stoja v prvom rade. Okrem Eltona Johna, Mariah Carey, Alicie Keys, Billie Elish to boli napríklad aj Backstreet Boys. Tí koncertovali hneď z piatich rôznych miest naraz. Hoci zatiaľ nie je známe, koľko presne sa podarilo hudobníkom vyzbierať, len za prvých desať minút koncertu pribudol na konto charitatívnych organizácií jeden milión dolárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie