Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Čo sa deje s chorým princom Charlesom?! Lekári spravili TOTO rozhodnutie!
Zdielať na

Čo sa deje s chorým princom Charlesom?! Lekári spravili TOTO rozhodnutie!

Archívna reportáž

Neprešiel ani týždeň, čo svet obletela správa, že princ Charles mal pozitívny test na koronavírus COVID-19. Od začiatku palác tvrdil, že príznaky sú len veľmi ľahké, napriek tomu, že princ má už 71 rokov a je teda v kritickej skupine.

Palác tvrdil, že princ Charles je na tom zdravotne dobre, dokonca sa neprestal venovať práci a všetko vybavoval z domáceho liečenia. Pochopiteľne, bol v karanténe, oddelený aj od manželky Camilly.

Aktuálne sa ale situácia údajne zmenila, no prekvapivo pozitívne, píše portál BBC. Kým obvykle je odporúčaná minimálne 14-dňová karanténa, niektorí pritom hovoria až o trojtýždňovej, v kráľovskom paláci platia zjavne iné pravidlá.

Princ Charles musel mať skutočne len veľmi mierny priebeh ochorenia, nakoľko lekár mu dovolil ukončiť karanténu. "Z Clarence House potvrdzujú, že po konzultácii so svojím doktorom, princ z Walesu mohol opustiť karanténu," vyjadril sa Charlesov hovorca. To iste potešilo najmä jeho manželku, ktorá bola 7 dní bez svojho milovaného muža. Ostáva dúfať, že princ je už skutočne neinfekčný a svoju o rok staršiu manželku neohrozí nákazou.

Pred 4 dňami ďakovali verejnosti za priania skorého uzdravenia, zdá sa, že to zabralo:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you for all your ‘Get Well Soon’ messages for His Royal Highness. He is enormously touched by your kind words. . ? Press Association

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse),

Toľko šťastia ale nemalo vo Veľkej Británii k 30. marcu vyše 1400 obetí koronavírusu. Nakazených majú vyše 22 tisíc, čo je ale oproti Taliansku, Španielsku, Nemecku či Francúzsku ešte stále pomerne nízke číslo. Jedným z chorých je ale aj britský premiér Boris Johnson, či minister zdravotníctva. V krajine prehodnotili aj pôvodný veľmi laxný prístup k pandémii a prijali viacero opatrení.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie