Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Končí sa hviezdne manželstvo? Po 16 rokoch už žijú oddelene!
Zdielať na

Končí sa hviezdne manželstvo? Po 16 rokoch už žijú oddelene!

Archívna reportáž

Jedno z najstabilnejších hollywoodskych manželstiev sa otriasa v základoch. Herečka Nicole Kidman (52) a hudobník Keith Urban (52) aktuálne po dlhých štrnástich rokoch žijú oddelene.

Dvojica má spolu dve dcéry Sunday Rose (11) a Faith Margaret (9), no ani tie neudržali dvojicu pri sebe. Podľa portálu ibtimes.com má byť za rozpadom vzťahu okrem nabitého pracovného kalendára, aj choroba matky Nicole Kidman. 

Herečka sa chce totiž vrátiť spolu s dcérami do rodnej Austrálie a byť tak svojej chorej matke nablízku. To sa však nepáči Keithovi, ktorý sa z USA odmieta odsťahovať a tiež nesúhlasí, aby sa rodina presunula na opačný koniec sveta.

Nicole Kidman kedysi po boku svojho manžela, hudobníka Keitha Urbana žiarila:

​​Avšak hudobník sa podľa zdroja so situáciou pomaly zmieruje. „Keith má v Amerike rozpracované hudobné záväzky. V Austrálii totiž nie sú niektoré zariadenia, ktoré sú iba v Tennessee. Ale sila Kidmanovských žien je silnejšia, ako jej puto s manželom, a to je fakt, ktorý Keith už dávno prijal.“

Podľa príspevkov na sociálnej sieti sa zdá, že napriek kríze dvojica spolu vychádza dobre:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Home studio gig... again ❤️ @KeithUrban

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Kidman (@nicolekidman),

Nakoľko dvojicu už nebolo v spoločnosti vidieť dlhšiu dobu, je možné, že kríza pretrváva už dlhší čas. Podľa zdroja si údajne na seba nevedia nájsť čas už ani v súkromí, čo môže byť predzvesťou krachu manželstva. Pri pohľade na Instagram Nicole to tak ale vôbec nevyzerá, ešte pred mesiacom označila Keitha za svoju životnú lásku.

Súvisiace články

Najčítanejšie