Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lucie Vondráčková TAKTO naložila českým mužom! Platí to aj pre Slovákov?!
Zdielať na

Lucie Vondráčková TAKTO naložila českým mužom! Platí to aj pre Slovákov?!

Archívne video

Už to budú pomaly dva roky, čo krachlo jedno z napohľad najidylickejších manželstiev v českom šoubiznise. Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec to ale zjavne také bezchybné nemali.

Plekancovi sa medzitým stihlo narodiť aj bábätko s jeho novou partnerkou, tenistkou Luciou Šafářovou. Naopak, jeho exmanželka, 40-ročná speváčka a herečka Lucie Vondráčková je po celú dobu bez nového priateľa, ako tvrdí.

Spájali ju už s minimálne tromi mužmi, zásadne aj s každým, s kým práve spolupracuje. Lucie ale tvrdí, že nový muž po jej boku nie je a ani sa do toho nehrnie, píše portál Blesk.

Pozrite si klip, ktorý mohol byť údajne venovaný exmanželovi:

Lucie je už vo veku, keď sa skutočne nemusí bezhlavo vrhať do vzťahov na základe momentálneho poblúznenia. Má dvoch synčekov, ktorí jej nepochybne dajú zabrať a pri výbere partnera by nepochybne zvažovala aj to, akým by bol "náhradným" otcom pre jej deti. "Mužskému pokoleniu teraz veľmi neverím. Prečo by som si niekoho hľadala? Nejako nie som schopná sa vrhnúť do vzťahu po siedmych rokoch manželstva a roku a pol kotrmelcov a turbulencií všetkého druhu," povedala úprimne Lucie.

Rovno sa pustila aj do kritiky mužského pokolenia ako takého, lepšie povedané konkrétne českých mužov. "Tu u nás v Česku sú muži odrazom výchovy svojich matiek. Sú takmer králi rodiny a v mamahoteli zotrvávajú oveľa dlhšie, ako dievčatá," hodnotí Vondráčková. Rozmaznaní muži potom očakávajú rovnaký servis aj od manželiek, pričom im sa veľmi ruku k dielu priložiť nechce. "V Kanade majú napríklad cez víkendy deti na starosť otcovia, aby si ženy mohli oddýchnuť a venovať sa samy sebe," porovnala Lucie rozdiel medzi kultúrami. Medzi riadkami možno čítať, že azda tak trochu hodnotila aj svojho bývalého manžela.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie