Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO plné emócií! Robbie Williams oddelený od svojich detí!
Zdielať na

VIDEO plné emócií! Robbie Williams oddelený od svojich detí!

Archívna reportáž

Kedysi sladký mladíček v kapele Take That, neskôr búrlivák a popová superhviezda, napokon dobrý manžel a ešte lepší otec. Robbie Williams má so svojou manželkou Aydou Field štyri deti, no koronavírus ich nemilosrdne oddelil.

Veľmi emotívne video nakrútila 40-ročná manželka britského speváka Robbieho Williamsa. Po dlhých troch týždňoch odlúčenia sa otecko veľkej rodiny vrátil domov do Los Angeles.

Hoci je Williams otcom štyroch detí, privítať ho prišli len dve. Dôvody sú ale celkom pochopiteľné - tie mladšie dve sú ešte príliš malé, aby chápali, že ocko s nimi dlho nebol. Malá Colette má len 18 mesiacov a synček Bea je čerstvý novorodenec, oboch vynosila náhradná matka.

Takto Robbie potešil študentov istej školy:

S obrovskou radosťou ale Robbieho privítala najstaršia dcérka, 7-ročná Theodora, a 5-ročný Charlton. Mama im naznačila, aby sa išli pozrieť, kto sa to blíži k domu. Len čo ocka začuli, rozbehli sa mu v ústrety s radostným krikom.   "Ocko, sme takí šťastní, že ťa vidíme," tlmočila pocity celej rodiny Ayda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@robbiewilliams After 3 weeks...REUNITED!!!! So happy to have daddy home after separate quarantines #togetheratlast #quarantinelife #stayhome AWxx

Príspevok, ktorý zdieľa Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams),

Robbie Williams bol v karanténe po návrate z Austrálie. Počas dlhých troch týždňov sa k rodine priblížil najviac tak, že prišiel svojej manželke zaspievať pod okná serenádu. Našťastie, choroba sa u neho neprejavila a tak už môže pokračovať v karanténe so svojou rodinou.

Súvisiace články

Najčítanejšie