Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Karanténa nekaranténa, Rytmus s rodinkou sa vybrali na piknik! Pochválili sa FOTKOU!
Zdielať na

Karanténa nekaranténa, Rytmus s rodinkou sa vybrali na piknik! Pochválili sa FOTKOU!

Archívna reportáž

Zrejme nikdy v novodobej histórii, presnejšie posledných sto rokov, sa svet nenachádzal v podobnej situácii. Dokola sa opakuje, že na ochranu pred koronavírusom treba tri veci - umývať si ruky, nosiť rúško a nechodiť von. Niektorí to ale zjavne nedokážu rešpektovať.

Rytmus a Jasmina majú rodinný dom, záhradu, dokonca a bazén a vírivku. No predsa nedokážu obsedieť doma a aj s malým Sanelom vyrazili do prírody.

Kým by sa ale začali ľudia pohoršovať, treba upresniť, že podľa fotky sú skutočne mimo "civilizácie". Lúka uprostred lesov je ideálnym miestom na pohodu aj v týchto neľahkých časoch.

U Vrbovských vládne stále veľká pohoda:

Pobyt vonku odporúčajú aj mnohí odborníci, dôležité je v tomto prípade skutočne to, aby v blízkosti neboli iní ľudia. A tiež to, aby aj presun na zvolené miesto bol ideálne "bezkontaktný". Niet pochýb, že výlet za piknikom manželov Vrbovských taký bol. Sadnúť do auta v garáži a vystúpiť v prírode je ideálny spôsob, ako si užiť jarné počasie aj v čase karantény.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes piknik s rodinou ďaleko od všetkého ❤️ #RodinnýČávo

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Rezne, majonéza, kyslé uhorky aj koláč - rodinka si užila piknik so všetkým, čo k tomu patrí. "Dnes piknik s rodinou ďaleko od všetkého," okomentoval jasne a stručne príjemný deň otecko Patrik. U fanúšikov sa dočkal podpory, zjavne majú všetci pochopenie pre situáciu, keď sa rodina potrebuje isť nadýchať čerstvého vzduchu.

Instagram/RK

Súvisiace články

Najčítanejšie