Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zomierajúca Brenda je zúfalá! Ľudia sú takí sebci, tvrdí herečka!
Zdielať na

Zomierajúca Brenda je zúfalá! Ľudia sú takí sebci, tvrdí herečka!

Archívna reportáž

Herečka Shannen Doherty, ktorá je u väčšiny ľudí navždy zapísaná ako Brenda zo seriálu Beverly Hills 902 10, čelí rakovine v štvrtom, teda poslednom štádiu. Napriek tomu bojuje a disciplínu dokazuje aj teraz, v časoch koronavírusu.

Aj 48-ročná Shanne Doherty vzala výzvu na domácu karanténu vážne. V Spojených štátoch narastá počet nakazených vírusom COVID-19 šialeným tempom, len za pondelok ich pribudlo osem a pol tisíc.

Pre človeka v terminálnom štádiu rakoviny, ako je prípad Shannen, ktorá má rakovinu prsníka, by bola nákaza zrejme fatálna. A herečka ešte nechce zomrieť.

Veľký návrat seriálu BH 902 10 sa minulý rok nevydaril, stal sa z neho prepadák:

Preto ju nesmierne nahnevalo, čo vidí denne z okna, aj v tejto situácii. Doslova kolóny áut smerujúce do Malibu. "Nejdú na nákup potravín. Idú na pláže a za turistikou. Ako veľmi ťažké je ostať doma, ak máte tú možnosť?" pýta sa nahnevaná herečka. "Aj ja mám rada čerstvý vzduch. Ale som na mojom dvore. Preč od všetkých. A prečo? Lebo tento svet milujem, tak prispievam svojou troškou," objasnila, prečo sa správa disciplinovane.

Niektorí komentujúci reagujú tak, že by aj radi ostali doma, no musia chodiť do práce. Iní jej hnev chápu a pridávajú sa k výzve "ostaň doma". Najsmutnejší je komentár istej dievčiny z Talianska, ktorý vzbudil silné reakcie: "My tu v Taliansku zomierame". Mnohí ľudia si začnú zrejme uvedomovať vážnosť situácie naozaj až potom, čo sa ich krajina dostane na úroveň Talianska.

Aj preto Shannen apeluje na všetkých, aby spravili aspoň to minimum, a jednoducho ostali doma, pokiaľ je to možné. "Pre mojich spolubojovníkov s rakovinou, ktorí bojujú každý deň viac a viac. Pre moju mamu. Pre moju rodinu. Pre môjho manžela. Pre mojich priateľov. Pre každého z vás. Pre seba s rakovinou v štvrtom štádiu, môj boj je aj tak dosť tvrdý," napísala k fotke s výzvou na domácu karanténu ťažko chorá herečka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie