Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vesmírna spravodlivosť? ODSÚDENÝ hollywoodsky magnát dostal v base koronavírus!
Zdielať na

Vesmírna spravodlivosť? ODSÚDENÝ hollywoodsky magnát dostal v base koronavírus!

Archívna reportáž

Neslávne známy hollywoodsky sexuálny predátor Harvey Weinstein(68) si odpykáva trest v jednej v newyorských väzníc. Proti prísnemu rozsudku sa mieni s obhajcom odvolať, no teraz rieši úplne iné starosti.

Podľa denníka reuters.com sa mal šesťdesiatročný Weinstein vo väzení na newyorskom ostrove Rikers údajne nakaziť koronavírusom.

Oscarový producent a zároveň sexuálny násilník sa vraj mohol nakaziť od iných väzňov. Podľa šéfa newyorských väzníc, Michaela Powersa, boli výsledky testov doručné v nedeľu, 22. marca 2020. Podľa Powersa chýbajú vo väzniciach ochranné pomôcky a zároveň vyjadril obavy o zdravie zamestnancov väzníc.

Harvey Weinstein produkoval aj legendárny film Pulp Ficition či film Kill Bill:

Weinsteina uznali vinným v Marci 2020:

​Už pred niekoľkými dňami začali totiž z tejto väznice posielať niekoľkých zamestnancov do karantény kvôli šíriacej sa nákaze. Weinsteina preto z ostrovného väzenia presunuli do nápravného ústavu s najvyšším stupňom stráženia, Wende, v západnej časti New Yorku.

​Producent sa už pred súdnym procesom liečil v jednej z newyorských nemocníc pre závažné problémy so srdcom a vysokým krvným tlakom. Navyše sa lieči aj na diabetes, preto môže byť nákaza koronavírusom pre jeho život ohrozujúca. Súd 11. marca 2020 vyniesol rozsudok na trest odňatia slobody na 28 rokov za sexuálne delikty voči asistentke Mimi Haleyi a znásilnenie herečky Jessicy Mann.

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie