Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Je manželská kríza pre neveru zažehnaná?! TOTO je veľavravné!
Zdielať na

Je manželská kríza pre neveru zažehnaná?! TOTO je veľavravné!

Archívna reportáž

Spevák Justin Timberlake sa ešte donedávna mohol pochváliť ukážkovým vzťahom so svojou manželkou, herečkou Jessicou Biel (38). Pred piatimi mesiacmi bol totiž prichytený v povznesenej nálade a nežných dotykoch s inou hereckou kolegyňou Alishou Wainwright (30).

Tento americký džentlmen je snom mnohých žien, no jeho reputácia dokonalého manžela utŕžila veľkú ranu. Pre denník dailymail.co.uk sa vyspovedal zo svojich hriechov a priznal, že nedokáže vymazať minulosť.

Speváka a herca v jednom totiž v novembri minulého roka načapali papparazzi v spoločnosti jeho mladej kolegyne, Alishii Wainwright z filmu Palmer, ako jej pripitý hladí ruku a nežne šepká do uška. Treba však uznať, že po prevalení škandálu nezahral mŕtveho chrobáka, ale čelil zodpovednosti. Svoj lapsus vysvetlil a ospravedlnil sa svojej manželke aj verejne, cez profil na sociálnej sieti.

Aj Justina kedysi podviedla jeho dnes už expriateľka, Britney Spears. On jej za to zložil dokonca pesničku:

Justinove kajanie sa na sociálnej sieti po prevalení škandálu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Timberlake (@justintimberlake),

Snažím sa dištancovať od klebiet najviac, ako sa dá. Ale pre moju rodinu je nutné vysvetliť tie reči, ktoré ubližujú tým, ktorých najviac milujem,“ kajal sa vtedy Justin. „Nič sa však medzi mojou kolegyňou a mnou nestalo. Vypil som priveľa alkoholu a ľutujem svoje správanie. Mal som byť rozumnejší. Toto nie je to, čo má byť vzorom pre môjho syna,“ napísal nepochybne úprimne milujúci otec.

Toto je krásna zvodkyňa Alisha Wainwright, ktorá Justina takmer stála manželstvo:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?☀️✨

Príspevok, ktorý zdieľa Alisha Wainwright (@alishawainwright),

Jessica Biel sa však zachovala ako dáma a Justinovu neveru verejne nekomentovala. Svojmu manželovi tento prešľap odpustila a naďalej tvoria harmonický pár. Spevák dnes tvrdí, že cesta k vyspelosti v manželstve môže byť kľukatá. „Nemám žiadne tajomstvá ohľadom svojho osobnému rastu, okrem toho, že sa neustále snažím robiť veci čo najlepšie,“ hodnotí sa Timberlake. „Vždy je čo sa učiť a musíte si uvedomiť, že zanechávate stopu a nedokážete sa vrátiť, a len tak ju vymazať. Ale viete vylepšiť vaše ďalšie smerovanie, a to je všetko čo by ste mali urobiť,“ zafilozofoval si na margo svojej nevery.

O tom, že je v osemročnom manželstve všetko v poriadku, svedčia aj romantické vyznania na sociálnych sieťach. K Justinovým nedávnym narodeninám mu jeho zákonitá dokonca vyznala lásku a pridala aj malý dvojzmysel: "Dospievaš bez toho, aby si zostarol. Ľúbime ťa."

Justinova manželka sa podľa všetkého už nehnevá, k nedávnym narodeninám mu takto pekne gratulovala:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy birthday to the most timeless man I know. You somehow grow up without growing old. We love you so much ❤️?

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Biel (@jessicabiel),

 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie