Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Krkavčí otec?! Má na konte milióny, no deťom nenechá vôbec nič!
Zdielať na

Krkavčí otec?! Má na konte milióny, no deťom nenechá vôbec nič!

Archívna reportáž

Mnohých ľudí motivuje k lepším zárobkom práve dôvod, že môžu zabezpečiť svoje deti tak, aby nemali núdzu, keď rodičia pominú. Avšak 52-ročný Daniel Craig, alias aktuálny James Bond, má na to úplne iný názor.

Anglický herec a otec dvoch detí by svoj nemalý majetok ešte pred svojim posledným výdychom najradšej pomíňal alebo rozdal. Takto by svoje deti pripravil o celkom slušný balík peňazí, konkrétne o majetok v hodnote až 125 miliónov libier, čo je v prepočte zhruba 137 miliónov eur.

Anglický herec je druhýkrát ženatý s 50-ročnou hereckou kolegyňou Rachel Weisz, s ktorou ma ročnú dcérku. Z prvého manželstva so škótskou herečkou Fionou Loudon má už 28-ročnú dcéru Ellu. 

Megaúspešnú snímku o agentovi 007 s názvom Skyfall ste mohli vidieť aj na obrazovkách TV JOJ:

"Nechcem zanechať obrovské sumy ďalšej generácii. Myslím si, že dedičstvo je dosť odporné. Zastávam filozofiu, že by ste sa ho mali zbaviť alebo ho rozdať ešte predtým, ako odídete," vyjadril sa a dodal, že sa považuje za citlivého človeka. "Som citlivý ako aj ostatní ľudia. Hocičo ma rozplače," povedal. Napriek vysokej citlivosti svojho otca, si tak musia obe dievčatá, rovnako ako drvivá väčšina zvyšku sveta, zarobiť na svoje živobytie sami.

Premiéru ostatného filmu o agentovi 007 s názvom Nie je čas zomrieť, museli pre zúriacu pandémiu presunúť až na jeseň tohto roku.  O svoje živobytie sa napriek tomu herec nemusí obávať, päť celovečerných filmov v koži britského tajného agenta mu prinieslo slušný zárobok. Len za ten posledný, na ktorý si diváci musia ešte počkať, mu pristálo na účte vesmírnych 25 miliónov dolárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie