Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zbláznila sa?! Jasmina koncertovala pri smetiakoch a ľudia sú vo vytržení!
Zdielať na

Zbláznila sa?! Jasmina koncertovala pri smetiakoch a ľudia sú vo vytržení!

Archívna reportáž

Jasmina a Rytmus sú skutočne párik na pohľadanie. Dá sa povedať, že sa našli - obaja zo šoubiznisu, obaja úspešní a obaja s neuveriteľným zmyslom pre humor. Jasmina teraz skutočne "zabila", ako by povedal jej manžel, keď sa predviedla s extra koncertným číslom.

V sobotu večer Rytmus zorganizoval a naživo odvysielal koncert pre svojich fanúšikov. Profesionálna produkcia, skutočný klub, päť kamier, jednoducho žiadne pohmkávanie v obývačke.

Ovácie fanúšikov nemali konca, možnosť pozrieť si profi produkciu, hoci aj za malý poplatok, sa pozdávalo mnohým. Ktovie, či Jasmina zatúžila po podobnom úspechu, keď sa rozhodla pre vlastný koncert.

Jasmina má k umeniu blízko, hoci to tak podľa jej posledného vystúpenia pri smetiakoch nevyzerá:

Bol zadarmo, na nezvyčajnom mieste, s povážlivým hudobným sprievodom. A to všetko vo veľkých úvodzovkách. "Paťko má koncert v Bystrici, my v Bratislave. Je na Vás, ktorý si vyberiete, zdravá konkurencia nikdy nie je zlá," dala do popisu k videjku Jasmina. Ten, kto si pustil zvuk, to iste vzápätí oľutoval.

Jasmina sa rozhodla pre interpretáciu piesne, ktorú preslávila Mariah Carey, s názvom I can't live, if living is without you. Akurát, že Jasmina sa rozhodla pre najhoršie možné prevedenie a treba uznať, podarilo sa. Jej kamarát, vizážista Milan sú sprevádzal na detskej flautičke a dokopy to bol skutočne "zážitok". "Nemám čo vytknúť. Intonačne, prejav na jednotku s hviezdičkou," okomentoval s humorom video Jasminin manžel.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ĎAKUJEME ?????? Chýbali ste mi tam. Special thanks @evencyofficial @ministryoffunbb

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Jedno treba tomuto manželskému páru rozhodne uznať. Snažia sa zabaviť ľudí v týchto ťažkých časoch aj za cenu zosmiešnenia. Podľa počtu zhliadnutí a komentárov sa to v tomto prípade Jasmine skutočne podarilo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie