Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Lucie Bílá a jej priateľ Radek zaplavení gratuláciami! TOTO je dôvod na oslavu!
Zdielať na

Lucie Bílá a jej priateľ Radek zaplavení gratuláciami! TOTO je dôvod na oslavu!

Archívna reportáž

Dôvod na oslavu sa vždy nájde, hovorí sa. V týchto ťažkých časoch koronavírusu je azda ešte o to dôležitejšie hľadať si aj svetlé a radostné momenty. Lucie Bílá a Radek Filipi sú od soboty milými správami doslova zaplavení.

Nemusí ísť práve o svadbu, narodenie dieťaťa, alebo životné jubileum, aby sa človek dočkal láskavého blahopriania. V prípade tak zamilovaného páru, akým je Lucie Bílá a Radek Filipi, je dôvod na oslavu každý deň - oslavu lásky.

No predsa len ešte jeden extra dôvod sa v sobotu našiel - Radek totiž oslavoval meniny a jeho drahá Lucie mu verejne zablahoželala.

Takto sa ešte na jeseň 2017 priznávala ku koncu vzťahu s Radkom, uprednostnila vtedy o prácu:

Pochopiteľne, nebolo treba veľa slov. To, čo napísala, úplne stačí: "Všetko najlepšie k sviatku, láska moja. Milujem ťa." Svojím verejným vyznaním ale zjavne dojala svojich fanúšikov a tí sa začali doslova húfne pridávať. Lucie tak neustále pridáva nové a nové blahopriania, ktoré jej posielajú fanúšikovia pre 36-ročného oslávenca Radka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Všechno nejlepší k svátku, lásko moje...Miluji tě...❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Všetci želajú Radkovi všetko najlepšie, no pochopiteľne, ešte viac pekných prianí dostávajú obaja dokopy. Svojou úprimnou láskou si získali skutočne celý národ, aj dva. "Želám Radkovi veľa zdravíčka, lebo to najlepšie už doma  má," napísala jedna z komentujúcich. "Dlho som nevidela pár, ktorý by tak žiaril šťastím. Z vás tá láska priam sála," zhodnotila ďalšia. A do tretice pristálo Radkovi na Luciinom profile aj takéto prianie, či skôr vyznanie: "Ďakujeme, že po boku Lucinky stojíte práve vy, ste ten naj!" Z majstra sveta v benchpresse je tak už tri roky vďaka harminickému vzťahu s Bílou evidentne miláčik národa.

Súvisiace články

Najčítanejšie