Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jasmina vytiahla fotku z detstva, pridala fotku milovaného chlapčeka a VÝSLEDOK je šokujúci!
Zdielať na

Jasmina vytiahla fotku z detstva, pridala fotku milovaného chlapčeka a VÝSLEDOK je šokujúci!

Archívna reportáž

Gény dokážu niekedy poriadne zamiešať karty. Márne neraz ľudia hľadajú v bábätku otca či mamu, keď sa tam napokon ukáže strýko z druhého kolena. Porovnávačku teraz spravila Jasmina, keď vytiahla svoju fotku z detstva.

Na fotke, ktorú Jasmina zverejnila, by zrejme nikto nespoznal krásnu moderátorku a modelku. Malé prekvapené dievčatko s doslova sánkou dole netušilo, čo má pre ňu život pripravené.

Zrejme ale skutočne veľmi poslúchala, keď si zaslúžila skutočne šťastný život v blahobyte, po boku milujúceho manžela. Radosť zo synčeka je už len korunou na tejto dokonalosti.

Jasmina bola v Tatrách obdivovať umenie:

No nielen syn a manžel robia Jasmine radosť. Nemenej miluje aj svoju sestru Alexandru a jej synčeka Eliasa. Ten je len o pár mesiacov starší, ako Sanel Vrbovský, chlapci teda vyrastajú skutočne ako bratia, či skôr dvojičky.

Nielen to, možno sa budú aj podobať. Hoci Sanela ešte nikdy poriadne neukázali, Eliasa Jasminina sestra neskrýva. Isté je, že "farbou" sa asi na seba ponášať nebudú, Elias je svetlý s hrdzavými vláskami, Sanel má snedšiu pokožku a tmavé vlasy. No ak aj Sanel zdedí črty tváre po mame, tak je šanca, že budú skutočne ako bratia. "Veď ja mám dnes už dvojča! Môj synovec, ktorý po mne totálne zdedil ten veľavravný nechápavý výraz," okomentovala vtipne porovnávaciu fotku. Pravdou je, že podoba je to skutočne obrovská, na čom sa všetci komentujúci zhodli. Škoda, že fanúšikovia nemôžu porovnať Eliasa aj so Sanelom, ktorého rodičia zásadne neukazujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie