Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca správa pre Angelinu! Jej dcéru dostala do rúk Jennifer Aniston!
Zdielať na

Šokujúca správa pre Angelinu! Jej dcéru dostala do rúk Jennifer Aniston!

Archívna reportáž

Angelina avizovala, že ide bojovať o zverenie detí do svojej výlučnej opatery. Aktuálne totiž mohol byť so svojimi deťmi aj jej exmanžel Brad Pitt. Rozhodnutie Jolie obrať ho aj o to málo času s deťmi začalo mať aktuálne jasnejšie pozadie.

Hoci Angelina Jolie naznačovala, že ho trápi exmanželov sklon k alkoholizmu a preto nechce, aby bol zlým vzorom pre ich deti, pravda je zrejme niekde úplne inde. Podľa všetkého môže ísť o antipatie k jej predchodkyni, píše portál meaww.com.

Zrejme Angelina nečakala, že jej dcéra Shiloh, o ktorej sa najčastejšie píše v súvislosti s jej nejasným prístupom k pohlaviu, nakoľko sa oblieka ako chlapec a necháva sa oslovovať John, to myslí s hereckou kariérou vážne.

Angelina má údajne aj politické ambície:

Brad Pitt svojej 13-ročnej dcére prezradil, že by pre ňu mal malú úlohu vo filme. To by ešte Angeline možno až tak neprekážalo, horšie je, od koho ponuka prišla. Producentkou filmu je Jennifer Aniston, Bradova exmanželka. Film s názvom The Goree Girls bol v pláne už v roku 2013, až teraz ale rozhodli o jeho finalizácii. Do chýbajúcich scén hľadali nové tváre, Shiloh túžiaca po herectve preto prišla vhod.

Kameňom úrazu bolo aj štúdium Shiloh, ktoré by mohlo nakrúcanie nabúrať. "Do toho sa zaangažoval Brad a nastavil podmienky tak, aby nakrúcanie nijako nezasiahlo štúdijné povinnosti jeho dcéry. Tým presvedčil Angelinu k súhlasu," tvrdí nemenovaný zdroj z blízkosti hereckého páru.

Angelina síce predbežne na rolu pre Shiloh kývla, no zatiaľ nič nepodpísala. Údajne je pre Bradov nápad stále nahnevanejšia a tak má jej exmanžel obavy, aby napokon od podpisu neustúpila. Nedokáže vraj prežuť fakt, že jej deti majú pomerne dobrý vzťah s Bradovou ex, navyše, Shiloh by s ňou pri nakrúcaní strávila ešte viac času, ako sa Angeline páči.

Súvisiace články

Najčítanejšie