Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hviezdny český spevák išiel na operáciu kolena, teraz BOJUJE o život!
Zdielať na

Hviezdny český spevák išiel na operáciu kolena, teraz BOJUJE o život!

Archívne video

Tragédia za tragédiou. Aj tak sa dajú opísať posledné mesiace vo svete spevu. Obrovská strata v podobe skonu Karla Gotta v októbri, v marci odišla jeho rovesníčka Eva Pilarová, teraz bojuje o život rovnaký ročník - ich spevácky kolega a šoumen Josef Lafuer.

Osemdesiatnik Josef Laufer, ktorý patril v Československu k obrovským hviezdam, mal absolvovať banálnu operáciu kolena. Situácia sa ale zvrtla a teraz bojuje skvelý spevák v pražskej nemocnici o život, píše portál Blesk.cz.

Počas operácie vykonávanej v narkóze Lauferovi zlyhalo srdce, povedal Blesku zdroj priamo z nemocnice. "Pan Laufer je hospitalizovaný na našej koronárnej jednotke," potvrdili správu z nemocnice Na Homolce.

Josef Laufer sa v skvelej forme predviedol v relácii Všetko čo mám rád v roku 2018:

Josef Laufer je v starostlivosti odborníkov na monitorovanom lôžku na oddelení akútnej kardiológie. Srdce mal pritom údajne až do operácie kolena v poriadku. "Pri operácii mu skolabovalo. Lekárom sa podarilo ho nahodiť, ale museli ho uviesť do umelého spánku," tvrdí zdroj z nemocnice.

Lauferovi sa pokúšal dovolať aj jeho kamarát, klavirista Pavel Větrovec. "Niekoľkokrát som sa mu snažil dovolať, ale márne. Naposledy, keď som mu chcel popriať k meninám. Mal ale vypnutý telefón. To nemáva, bolo mi to čudné," priznal obavy Větrovec. Údajne bol Laufer v posledných rokoch vo veľkom strese. Najprv sa nesmierne bál o milovanú manželku, ktorá tri roky bojovala o život po toxickom šoku, napokon úspešne. Potom ho veľmi ranila smrť Karla Gotta, s ktorým boli dlhé desaťročia nielen kolegovia, ale aj dobrí priatelia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie