Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lucie Bílá totálne šokovala! Nechala spev a vrátila sa k pôvodnej profesii!
Zdielať na

Lucie Bílá totálne šokovala! Nechala spev a vrátila sa k pôvodnej profesii!

Archívna reportáž

Nie je žiadnym tajomstvom, že Hanka Zaňáková sa vyučila za krajčírku. Tejto profesii sa ale nikdy nevenovala, veľmi skoro sa z nej totiž stala speváčka Lucie Bílá. Po rokoch sa vypracovala na mnohonásobnú Zlatú slávicu a šijací stroj mohol ostať navždy zapadnutý prachom.

Lucie Bílá je mimoriadne činorodý človek. Okrem spievania, účinkovania v muzikáloch, manažovania vlastného divadla či spoluvedenia reštaurácie, si dokáže stále nájsť čas aj na svoju veľkú záľubu - ručné práce.

Bílej anjelské prívesky už pozná azda každý. Kde tu vyrobí aj náhrdelník, kde tu náramok. Práve teraz má času nadostač, keďže všetky koncerty sú pre koronavírus zrušené.

Pozrite sa, aký neobvyklý zážitok mala Lucie v TV JOJ:

Podľa jej Instagramu stihla už bižutérie povyrábať aj do zásoby. Na čas ale túto záľubu odložila a presedlala na niečo iné. "A potom, že se mi moja profesie krajčírky nezíde... Chystám balík rúšok do Kladenskej nemocnice," napísala k fotke za šijacím strojom. Lucie opäť raz ukázala veľké srdce a snahu pomôcť, ako vie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pak, že se mi nebude má profese švadlenky hodit...❤️Chystám balík roušek do Kladenské nemocnice ...?

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Neskôr pridala už aj fotku hotových rúšok. Ako inak, zožala za to veľké ovácie a kopu obdivných komentárov. Zdá sa, že táto zručnosť sa aktuálne stala najvyhľadávanejšou aktivitou na dlhé večery v karanténe. Vzhľadom k nedostatku klasických ochranných rúšok sa iste počíta každé svojpomocne vyrobené rúško, či už ho ušije celebrita, alebo šikovná mama.

Súvisiace články

Najčítanejšie